TV & Media

Έφυγε από τη ζωή ο Λουκ Πέρι

Ο Ντίλαν του Μπέβερλι Χιλς ήταν μόλις 52 ετών

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Απεβίωσε σε ηλικία 52 ετών ο Λουκ Πέρι, ο ηθοποιός που όλα τα κορίτσια θα θυμούνται ως ο μοναχικός και ρομαντικός «Ντίλαν» της τηλεοπτικής επιτυχίας «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς».

Την είδηση του θανάτου επιβεβαίωσε στο USA Today ο ατζέντης του ηθοποιού, Άρνολντ Ρόμπινσον. 

Ο ηθοποιός νοσηλευόταν από τις 27 Φεβρουαρίου σε νοσοκομείο στο Λος Άντζελες.

Πέθανε από τις επιπλοκές «σοβαρού εγκεφαλικού», αναφέρεται στο δελτίο τύπο που δόθηκε στη δημοσιότητα από τον μάνατζέρ του.

Η οικογένεια ευχαριστεί τους θαυμαστές του σε ολόκληρο τον κόσμο για τη συμπαράστασή τους και τις προσευχές τους, ζητάει, ωστόσο, να επιδείξουν σεβασμό στην ιδιωτικότητα σε αυτήν την περίοδο πένθους. «Καμία πρόσθετη πληροφορία δεν θα δοθεί προς το παρόν» υπογραμμίζεται στο δελτίο τύπου.

Ο αμερικανός ηθοποιός νοσηλευόταν από την περασμένη εβδομάδα έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο και βρισκόταν υπό συνεχή ιατρική παρακολούθηση. 

Την ίδια ημέρα είχε ανακοινωθεί η επιστροφή της θρυλικής σειράς της δεκαετίας του '90 στη μικρή οθόνη με νέα επεισόδια.  

«Στο πλευρό του ήταν τα παιδιά του Τζακ και Σόφι, η μνηστή του Γουέντι Μάντισον Μπάουερ, η πρώην σύζυγός του Μίνι Σαρπ, η μητέρα του Αν Μπένετ, ο πατριός του Στιβ Μπένετ και τα αδέλφιά του, Τομ Πέρι και Έιμι Κόντερ», δήλωσε ο ατζέντης του εκλιπόντος ηθοποιού. 

O Ντίλαν του Μπεβέρλι ένας τύπος Τζέιμς Ντιν της δεκαετίας του '90 ήταν ο ρόλος που τον έκανε διάσημο. Ο Λουκ Πέρι προσπάθησε πολύ κατά τη διάρκεια της καριέρας του να μην τυποποιηθεί από τον ρόλο του Ντίλαν. Για αυτό και κυνήγησε πολλούς διαφορετικούς ρόλους είτε στη μικρή είτε στη μεγάλη οθόνη. 



Τη σεζόν 2001 και 2002 ο Λουκ Πέρι υποδύθηκε τον ιερέα στην τηλεοπτική σειρά «Oz» και το 2016 υπέγραψε συμβόλαιο με την εταιρεία παραγωγής της σειράς «Riverdale» που βασίζεται σε κόμικς. 

Ο Λουκ Πέρι γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1966 στην πόλη Φρένρικταουν του Οχάιο.