- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Έξαλλοι οι Βρετανοί με τη Μέγκαν - Πόσο κόστισε το baby shower
Λόγω της σκληρής κριτικής που δέχτηκε η Δούκισσα για το κόστος του ταξιδιού της, η βασιλική οικογένεια εξήγησε ότι η χρηματοδότηση ήταν ιδιωτική
Μια άκρως δαπανηρή απόδραση της Μέγκαν Μαρκλ, της συζύγου του πρίγκιπα Χάρι, στη Νέα Υόρκη, σόκαρε τη Βρετανία, όπου η βασιλική οικογένεια αποφεύγει προσεκτικά κάθε εκτροπή που θα προκαλούσε το κοινό αίσθημα. Τα έξοδα, ωστόσο, για το "baby shower", τη γιορτή που οργανώνεται για μια μέλλουσα μανούλα και τις φίλες της, άφησε τους Βρετανούς άφωνους, ακόμα κι αν δεν πλήρωσαν εκείνοι τον λογαριασμό.
Η σουίτα στο ξενοδοχείο The Mark, όπου έμεινε η δούκισσα του Σάσεξ, στοίχισε 66.000 ευρώ την ημέρα, σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο. Επιπλέον, η Μέγκαν, που διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της, έφυγε για τη Βρετανία με ιδιωτικό τζετ, αν και δηλώνει δημοσίως ότι στηρίζει κάθε δράση για τη διάσωση του περιβάλλοντος.
«Μπορείτε να είστε φιλάνθρωπος δημοσίως και να ζείτε ως Ρωμαία αυτοκράτειρα στην ιδιωτική σας ζωή;» διερωτάται η Daily Mail και θέτει το ερώτημα τί πιστεύει η βασίλισσα Ελισάβετ για αυτό το «πανάκριβο ταξίδι».
Ακόμα κι ορισμένοι οπαδοί της Αμερικανίδας πρώην ηθοποιού εξέφρασαν την αποδοκιμασία τους.
«Δεν μπορεί να βάζει τον εαυτό της στο επίπεδο των πολιτών και κατόπιν να «πετάγεται» αεροπορικώς για ένα baby shower με αστρονομικές δαπάνες χωρίς να γίνει αντικείμενο κριτικής» επισήμανε ένας χρήστης του φόρουμ mumsnet.
«Δεν έχω καμία αντίρρηση πού ξοδεύει τα χρήματά της, αλλά να το κάνει διακριτικά».
Η συντηρητική εφημερίδα The Times υπογραμμίζει ότι πίσω από όλη αυτήν «την αγανάκτηση» κρύβεται ενδεχομένως μια πολιτισμική παρεξήγηση.
Για ορισμένους Βρετανούς «η απλή ιδέα του baby shower— αμερικανικής εισαγωγής— μοιάζει ανάρμοστη» σημειώνει η εφημερίδα.
«Δεν μπορεί να βάζει τον εαυτό της στο επίπεδο των πολιτών και κατόπιν να «πετάγεται» αεροπορικώς για ένα baby shower με αστρονομικές δαπάνες χωρίς να γίνει αντικείμενο κριτικής» επισήμανε ένας χρήστης του φόρουμ mumsnet.
«Δεν έχω καμία αντίρρηση πού ξοδεύει τα χρήματά της, αλλά να το κάνει διακριτικά».
Η συντηρητική εφημερίδα The Times υπογραμμίζει ότι πίσω από όλη αυτήν «την αγανάκτηση» κρύβεται ενδεχομένως μια πολιτισμική παρεξήγηση.
Για ορισμένους Βρετανούς «η απλή ιδέα του baby shower— αμερικανικής εισαγωγής— μοιάζει ανάρμοστη» σημειώνει η εφημερίδα.
Προσωπικότητες της διεθνούς σκηνής παρέλασαν την Τετάρτη από το πεντάστερο ξενοδοχείο, όπου διοργανώθηκε η γιορτή, κρατώντας δώρα για το μωρό, που θα είναι έβδομο στην ιεραρχία για τη διαδοχή του θρόνου. Μεταξύ αυτών, η δικηγόρος Αμάλ Κλούνεϊ και η τενίστρια Σερένα Ουίλιαμς.
Το διάσημο ζευγάρι Μπιγιονσέ και Τζέι Ζι συνεχάρη με θερμά μηνύματα τη μέλλουσα μαμά στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πλατφόρμα απαντά στις κατηγορίες για «κλεμμένο υλικό» και «συκοφάντηση»
Η αγαπημένη σειρά ξανά στις οθόνες 20 χρόνια μετά το πρώτο επεισόδιο
Ποιο μοντέλο είχε τη χειρότερη φωτογραφία
Ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιήθηκε παράνομα κλεμμένο υλικό - Τι απαντά ο 50 Cent
Το παρασκήνιο της υπόθεσης που οδήγησε τον ράπερ στη φυλακή, στο ντοκιμαντέρ «Sean Combs: The Reckoning»
Ο ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά»
Το πρόβλημα που προσπαθούν να λύσουν οι τεχνικοί
Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για τη δημιουργία σειράς ή ντοκιμαντέρ
«Δεν θα επιτρέψω να με θέσει σε κίνδυνο στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής μου»
Μαζική διάδοση παραπληροφόρησης από το δίκτυο Pravda - Αυξανόμενη επιρροή σε μηχανές αναζήτησης
Η ηθοποιός που πάνω της στηρίχθηκε ένας ολόκληρος τηλεοπτικός σταθμός μιλάει για το όργιο φημών με πρωταγωνίστρια την ίδια
Όσα είπε η δημοσιογράφος για το περιστατικό ανάμεσα στον Απόστολο Γκλέτσο και τη Σοφία Μουτίδου
Τα ανοιχτά μικρόφωνα τη λάθος στιγμή στην εκπομπή «Όπου Υπάρχει Ελλάδα»
Οι εξελίξεις, πέρα από εξαιρετικά απογοητευτικές για την ακεραιότητα της mainstream δημοσιογραφίας, θα πρέπει να είναι και πηγή προβληματισμού
Ο παρουσιαστής ξέσπασε εναντίον της ηθοποιού
Οι πέντε πρωταγωνιστές και η «Αμαλία» στα παρασκήνια 20 χρόνια μετά
Το άγνωστο περιστατικό για το οποίο ο τραγουδιστής έχει μετανιώσει
Τι είπε ο ηθοποιός για την επιτυχία της σειράς
«Αν θες να με πας στα δικαστήρια, ο δρόμος ανοιχτός» - Η αντίδραση του παρουσιαστή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.