- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ήταν ο Τομ Κρουζ αγενής στα γυρίσματα του «Top Gun: Maverick»;
Τι αποκαλύπτουν οι Αξιωματούχοι του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ
Αξιωματούχοι του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ αρνήθηκαν τους ισχυρισμούς ότι ο Τομ Κρουζ «εξόργισε» το πλήρωμα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της επερχόμενης ταινίας «Top Gun: Maverick» στο αεροπλανοφόρο USS Theodore Roosevelt στο Σαν Ντιέγκο.
Ένας αξιωματούχος δήλωσε στο NBC 7 ότι «ο Τομ Κρουζ και οι υπόλοιποι συντελεστές ήταν ευγενικοί και επαγγελματίες σε όλους τους ναύτες κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων».
«Ορισμένοι υφιστάμενοι ίσως έχουν παρερμηνεύσει τις οδηγίες από τη διοίκηση του Πολεμικού Ναυτικού που τους συνέστησε να μην πλησιάζουν τους ηθοποιούς και όσους εργάζονται στην ταινία, ενώ γυρίζουν σκηνές και να μην χρησιμοποιούν κινητά τηλέφωνα στο πλατό» πρόσθεσε.
Στο ειδησεογραφικό site του τηλεοπτικού δικτύου είχε προηγουμένως δημοσιευθεί ότι ένας μέλος της ναυτικής δύναμης υποστήριξε ότι ο Κρουζ φέρεται να είπε στο πλήρωμα του Roosevelt «να μην τον κοιτά ή να μην τον αγγίζει».
«Εξόργισε το πλήρωμα του USS Theodore Roosevelt κατά τα γυρίσματα», «ο ηθοποιός ήταν πολύ αλαζόνας» ανέφερε το δημοσίευμα.
Εντούτοις, οι ναύτες που συνόδευαν τον ηθοποιό στο αεροπλανοφόρο υπογράμμισαν: «Σε καμία περίπτωση δεν είπε ο Τομ Κρουζ σε ναύτη: "Μη με κοιτάς. Μη με ακουμπάς”».
Ένας πλοίαρχος του Ναυτικού φέρεται να είπε στο NBC 7 ότι ζητήθηκε από τους υπηρετούντες τη στρατιωτική τους θητεία στο αεροπλανοφόρο να «σεβαστούν» τον Κρουζ και τους άλλους συντελεστές της ταινίας και ότι η διοίκηση «δεν ανέχεται καμία ασέβεια από τα μέλη του ναυτικού».
Η επερχόμενη ταινία «Top Gun» πρόκειται να αρχίσει να προβάλλεται στους κινηματογράφους στις 26 Ιουνίου 2020. Αρχικά αναμενόταν να βγει στις αίθουσες φέτος στις 12 Ιουλίου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα» - Η ανακοίνωση του Ομίλου
Όσα έγραψε ο μετεωρολόγος για το τέλος της συνεργασίας του με το κανάλι
Επιστροφή στα παλιά τηλεοπτικά λημέρια
Πέθανε σε ηλικία 57 ετών ο γνωστός τραγουδιστής
Μια μικρή ιστορική αναδρομή στην καλτ πλευρά της ελληνικής τηλεόρασης που έγινε συλλογική απόλαυση
Πώς φτιάχτηκε μια συνταγή αυθεντικής ελληνικής τηλεοπτικής καλτίλας
Στις νύχτες των αισθήσεων και των παραισθήσεων, υπήρξε μία εκπομπή που δίδαξε αγνό, ελληνικό καλτ χωρίς περιορισμούς και αναχώματα
Ο Τζέρι Σπρίνγκερ έκανε την trash TV παγκόσμιο φαινόμενο και το όνομά του συνώνυμο των οικογενειακών καβγάδων
Όλοι τον θυμούνται ως «Μίστερ Μπούτια», όμως ήταν ένας ταλαιπωρημένος άνθρωπος που βρήκε καταφύγιο στα τηλεοπτικά στούντιο της ελληνικής καλτίλας
Από το «Το Φτυάρι» και το TV Magic στο TikTok
Η παρουσιάστρια εδώ και χρόνια γνωρίζει νέες δόξες μέσα από το YouTube και το Tik Tok και υπάρχει λόγος γι’ αυτό
Υπήρχαν εποχές που μέσα στο λουμπεναριό και την αλητεία η ελληνική τηλεόραση έγραφε ιστορία
Νέα τηλεοπτική στέγη μετά την αποχώρησή της από το OPEN
Τα μυστικά των νέων επεισοδίων - Κάποιοι κάνουν νέα αρχή, κάποιοι αλλάζουν συνήθειες
Έχει ταυτοποιηθεί ένα ακόμη άτομο
Η ανακοίνωση του καναλιού
Η γλυκιά διακοπή σκόρπισε χαμόγελα στον τηλεοπτικό αέρα
Τριάντα επτά χρόνια μετά την πρώτη προβολή του «Στο Κάμπινγκ»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.