TV & Media

Η Ιφιγένεια μιλά για τη σχέση της με τον εγγονό του Α. Παπανδρέου

«Είμαι πολύ καλά στα προσωπικά μου...»

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ifigenia
Ιφιγένεια / Instagram

Η Ιφιγένεια, η νεαρή τραγουδίστρια που εμφανίζεται στο Κέντρο Αθηνών, απασχολεί τις τελευταίες μέρες την εγχώρια showbiz λόγω ενός δημοσιεύματος της Espresso που τη θέλει να έχει σχέση με το Κώστα Κατσανέβα, γιο της Σοφίας Παπανδρέου και το Θεόδωρου Κατσανέβα.

Η νεαρή τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό και κλήθηκε να απαντήσει για τη σχέση της με τον ανιψιό του Γιώργου Παπανδρέου, ωστόσο δεν αποκάλυψε πολλά.

«Είμαι πολύ καλά στα προσωπικά μου, διανύω μια πολύ ήρεμη περίοδο της ζωής μου, αλλά γενικότερα δεν μου αρέσει πολύ να απασχολώ με την προσωπική μου ζωή», είπε η τραγουδίστρια.

Όταν η δημοσιογράφος τής έδειξε το δημοσίευμα με τη φωτογραφία όπου κάθεται δίπλα στην οικογένεια σε πολιτική εκδήλωση στην Πάτρα, η Ιφιγένεια απάντησε: «Μου αρέσει να ενημερώνομαι, γι’ αυτό και πήγα και στην εκδήλωση. Έχω πάει σε πολλές εκδηλώσεις με πολιτικό περιεχόμενο. Ήμουν καλεσμένη, γνωρίζω την οικογένεια, τους εκτιμώ. Εκεί με έβαλαν, εκεί έκατσα. Ήταν μια ομιλία σχετικά με τα 100 χρόνια του Ανδρέα Παπανδρέου και μιλούσαν ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Κώστας Κατσανέβας και κάποιοι άλλοι ομιλητές που ήταν εκείνη την ημέρα. Αν και τραγουδίστρια που είμαι και ανεβαίνω πάνω στη σκηνή, εδώ είμαι λίγο ντροπαλή, νιώθω λίγο περίεργα».

peoplegreece.com: Οι δηλώσεις της Ιφιγένειας για τη σχέση με Κατσανέβα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ