TV & Media

Χώρισε πάλι η Lady Gaga;

Φήμες ότι η δουλειά έφθειρε τον έρωτά της για τον Καρίνο

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Lady Gaga
Lady Gaga / © EPA/JASON SZENES

Λίγες ημέρες έχουν απομείνει για τη μεγάλη βραδιά των Όσκαρ στα οποία η Lady Gaga θα ερμηνεύσει το Shallow μαζί με την Μπράντλεϊ Κούπερ και δεν αποκλείεται να φύγει με ένα αγαλμaτίδιο από την τελετή.

Πάνω που όλοι ασχολούνται με τη Lady Gaga και τις υποκριτικές της ικανότητες στο «Ένα Αστέρι Γεννιέται», το «E!News» αποκάλυψε ότι η ντίβα της ποπ χώρισε με τον σύντροφό της, Κριστιάν Καρίνο. Το ζεύγος μάλιστα αρραβωνιάστηκε τον περασμένο Οκτώβριο. 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει πριν μία εβδομάδα, καθώς οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις είχαν εξασθενίσει τον έρωτά τους.



Από την άλλη, κάποια άλλα media διαψεύδουν την είδηση, αναφέροντας πως οι δυο τους είναι μαζί και αγαπημένοι, ενώ «σχεδιάζουν να παντρευτούν μέσα στο 2019».

Η Lady Gaga και ο Καρίνο ξεκίνησαν τη σχέση τους τον περασμένο Φεβρουάριο. Η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός είχε δηλώσει για τον αγαπημένο της ότι είναι εξαιρετικά περήφανος για την επιτυχία της.



Η Lady Gaga ήταν επίσης αρραβωνιασμένη το 2015 με τον ηθοποιό Τέιλορ Κίνι, με τον οποίο τελικά χώρισε τον Ιούλιο του 2016.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ