TV & Media

«Οι Ευνοούμενες» - Όταν η Δούκισσα συνάντησε τη «Βασίλισσα Άννα» (εικόνες, video)

Εκθαμβωτική η Κέιτ Μίντλετον συγχαίρει την Ολίβια Κόλμαν, πρωταγωνίστρια του Γιώργου Λάνθιμου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
kate.jpg
Κέιτ Μίντλετον, Ολίβια Κόλμαν / © YouTube

Η δούκισσα του Κέιμπριτζ έκλεψε την παράσταση στην 72η τελετή απονομής των βραβείων της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου (BAFTA), η οποία πραγματοποιήθηκε στο Royal Albert Hall στο Λονδίνο.

Η Κέιτ Μίντλετον ήταν εκθαμβωτική ντυμένη στα λευκά με βραδινό ένδυμα που έφερε την υπογραφή του Αλεξάντερ ΜακΚουίν. Η δούκισσα κέρδισε το βραβείο της πιο καλοντυμένης παρουσίας στην τελετή, αλλά η «Βασίλισσα Άννα» του Λάνθιμου, Ολίβια Κόλμαν ήταν αυτή που κέρδισε ένα από τα πιο σημαντικά βραβεία της βραδιάς.

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Ευνοούμενη» απέσπασε το βραβείο πρώτου γυναικείου ρόλου, ενώ συνολικά η ταινία του έλληνα σκηνοθέτη κέρδισε επτά βραβεία.

Μετά την απονομή των βραβείων η Κόλμαν και η 37χρονη μητέρα τριών παιδιών Κέιτ Μίντλετον αντάλλαξαν χαμόγελα, φιλοφρονήσεις και συγχαρητήρια.

Duke and Duchess of Cambridge meet BAFTA winners

 


Η Κέιτ Μίντλετον επέλεξε για την εμφάνισή της στα BAFTA έναν εξίσου εντυπωσιακό κότσο, ώστε να φαίνονται τα μαργαριταρένια σκουλαρίκια της Πριγκίπισσας Νταϊάνα, τα οποία επέλεξε να φορέσει προς τιμήν της, καθώς είναι τα αγαπημένα της.

gettyimages-1128725623.jpg
Κέιτ Μίντλετον / © Pascal Le Segretain/Getty Images/Ideal Images

20698999.jpg
Ολίβια Κόλαμαν / © EPA/NEIL HALL

Olivia Colman wins Leading Actress BAFTA 2019 🏆- BBC

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ