TV & Media

Κατάθεση ψυχής από τον Μάικλ Ντάγκλας: Δεν έχω άπειρο χρόνο (εικόνες)

Πώς η περιπέτεια για τον καρκίνο άλλαξε τη φιλοσοφία ζωής του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μάικλ Ντάγκλας
Μάικλ Ντάγκλας/©EPA/NINA PROMMER

Ο Μάικλ Ντάγκλας επέστρεψε δυναμικά. Η τηλεοπτική σειρά «Kominsky Method», όπου συμπρωταγωνιστεί με τον Άλαν Άρκιν, πάει περίφημα και ήδη δρομολογείται ο δεύτερος κύκλος. Για την ερμηνεία του ως ο καθηγητής υποκριτικής Σάντι Κομίνσκι, απέσπασε τον περασμένο Ιανουάριο τη Χρυσή Σφαίρα Α' Ανδρικού Ρόλου σε μουσική ή κωμική σειρά.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου ηθοποιός (για την ταινία «Wall Street») είχε διάθεση για αποκαλύψεις. Όπως παραδέχτηκε, οργανώνει καλύτερα την καθημερινότητά του τώρα που έχει μεγαλώσει, καθώς «ο χρόνος είναι πλέον πεπερασμένος».

«Υπάρχει πολύ περισσότερος προγραμματισμός του χρόνου, διότι ξαφνικά (διαπιστώνεις ότι) δεν έχεις αυτόν τον άπειρο χρόνο. Ο χρόνος σου είναι πεπερασμένος τώρα» ανέφερε με ειλικρίνεια σε συνέντευξή του στην Daily Mirror.

Μάικλ Ντάγκλας και Άλαν Άρκιν
Μάικλ Ντάγκλας και Άλαν Άρκιν/©EPA/MIKE NELSON

Παράλληλα, υποστήριξε ότι αισθάνεται να έχει ξαναγεννηθεί μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασε (καρκίνο στον φάρυγγα).

«Νοιώθεις μια αναγέννηση όταν βγαίνεις αλώβητος από τη μάχη με τον καρκίνο. Βάζεις διαφορετικές προτεραιότητες. Εκτιμάς περισσότερο τον γάμο και τα παιδιά σου. Βλέπεις τα πράγματα λίγο πιο καθαρά και πιο φωτεινά» τόνισε.

Ο Μάικλ Ντάγκλας είναι παντρεμένος εδώ και 18 χρόνια με την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς. Έχουν δύο παιδιά, την 15χρονη Κάρις και τον 18χρονο Ντίλαν. Σε συνέντευξή του στο Entertainment Tonight, τον περασμένο Ιανουάριο, ο διάσημος ηθοποιός παραδέχτηκε ότι η αγάπη του για την 49χρονη σύζυγό του ολοένα και μεγαλώνει.

Μάικλ Ντάγκλας και Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς
Μάικλ Ντάγκλας και Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς/©EPA/NINA PROMMER

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ