TV & Media

Η Μέγκαν Μαρκλ «φωνάζει» ότι είναι έγκυος: Τι τρικ χρησιμοποιεί για να φαίνεται η κοιλίτσα της (video)

Δεν ακολουθεί τον κανόνα των γαλαζοαίματων της Βρετανίας να τηρούν πιο διακριτική στάση στις εγκυμοσύνες

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η φουσκωμένη κοιλίτσα της Μέγκαν Μαρκλ έχει πρωταγωνιστήσει σε κάθε είδηση που αφορά κάθε νέα εμφάνιση της δούκισσας του Σάσεξ από την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της και μετά. Όπως πολλές μητέρες άλλωστε, έτσι και η ίδια προσπαθεί να την επιδεικνύει διαρκώς.

Η Daily Mail μάλιστα με ένα βίντεο από όλες τις τελευταίες της εμφανίσεις δείχνει τους τρόπους με τους οποίους η δούκισσα τη χρησιμοποιεί την φουσκωμένη κοιλίτσα της ώστε να βεβαιωθεί ότι όλα τα βλέμματα, και φυσικά τα φλας, θα είναι στραμμένα πάνω της. Οι στυλιστικές επιλογές και τα διαρκή χάδια είναι δύο από τους τρόπους.Τι λένει όμως οι ειδικοί;

Μιλώντας στη βρετανική ταπλόιντ ο στυλίστας Λούκας Αρμιτάζ παρατήρησε ότι η δούκισσα έχει αποφύγει σε μεγάλο βαθμό να φοράει ρούχα εγκυμοσύνης, ενώ αντίθετα προτιμά κομμάτια σχεδιαστών το οποία ταιριάζουν άνετα γύρω από την κοιλίτσα της. Όπως σημειώνει ένα άλλο έξυπνο τρικ που χρησιμοποιεί είναι ο συνδυασμός χρωμάτων που αναδεικνούν την κοιλίτσα της.

«Απολαμβάνει να είναι έγκυος και γνωρίζει ότι αυτό είναι που θέλει να δει ο κόσμος στις δημόσιες εμφανίσεις της», εξήγησε ο στυλίτσας.

Από την πλευρά της η ειδική στη γλώσσα του σώματος Τζούντι Τζέιμς τόνισε ότι η Μαρκλ συχνά σπρώχνει το παλτό της ώστε να είναι σίγουρη ότι είναι πλήρως ορατή η φουσκωμένη κοιλιά της. Όπως σημείωσε μάλιστα η κίνηση αυτή αποδεικνύει ότι θέλει συνειδητά να τραβήξει την προσοχή πάνω της.

Η λεπτομέρεια στα παλτό

Μία άλλη λεπτομέρεια που παρατήρησαν οι ειδικοί είναι το γεγονός ότι η δούκισσα του Σάσσεξ αντέγραψε την Κέιτ Μίντλετον και κατάφερε να κρατήσει στην γκαρνταρόμπα της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης πολλά ρούχα από αγαπημένες της φίρμες, ενώ εισήγαγε ελάχιστα κομμάτια από συλλογές εγκυμοσύνης.

Την ίδια λογική ακολούθησε ακόμα και στα παλτό. «Νομίζω ότι ως λάτρης των designer brands η Μέγκαν αγωνίζεται να βρει παλτό που της αρέσουν και ταιριάζουν με την κοιλιά της και έτσι αντί να τα δένει τα αφήνει λυτά», είπε χαρακτηριστικά ο Λούκας.

«Είναι επίσης φανερά χαρούμενη να δείχνει την κοιλιά της γιατί φορά στενά φορέματα κάτω από τα παλτό. Έτσι ίσως να επιλέγει σκόπιμα παλτό που δεν μπορεί να δέσει», συμπλήρωσε.

Την ίδια άποψη συμμερίζεται και η Τζέιμς εξηγώντας επίσης ότι η Μαρκλ δεν ακολουθεί τον κανόνα των γαλαζοαίματων της Βρετανίας να τηρούν πιο διακριτική στάση στις εγκυμοσύνες. Όπως τόνισε ο ενθουσιασμός της νέας δούκισσας γίνεται εμφανής από το γεγονός ότι χαϊδεύει διαρκώς την κοιλιά της.

Η Τζέιμς στάθηκε ιδιαίτερα και στον ιδιαίτερα επιδέξιο τρόπο με τον οποίο η Μαρκλ τραβάει διακριτικά το παλτό της σε κάθε εμφάνιση προκειμένου να είναι εμφανής η φουσκωμένη της κοιλίτσα σε όλους τους φαν της βασιλικής οικογένειας.

Δείτε πως το κάνει στο βίντεο που ακολουθεί: