TV & Media

Η Yolanda Hadid έβγαλε τις σιλικόνες και δείχνει το σώμα της (εικόνα)

«Πενήντα πέντε χρονών σήμερα χαμογελάω αληθινά»

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
yolandahadid
Yolanda Hadid

Η μητέρα της Gigi και της Bella Hadid απαλλάχθηκε από κάθε τι πλαστικό και ψεύτικο πάνω της και αποφάσισε να το γιορτάσει με μία φωτογραφία στο Instagram.

 Η Yolanda Hadid που, όπως έχει παραδεχθεί, υπήρξε εθισμένη στις πλαστικές επεμβάσεις και τα botox, τόνισε στην ανάρτησή της ότι απαλλαγμένη από τα εμφυτεύματα χαμογελάει αληθινά.

«Πενήντα πέντε χρονών σήμερα χαμογελάω αληθινά... Επιτέλους πίσω στο αυθεντικό 1964. Ζω σε ένα σώμα απαλλαγμένο από εμφυτεύματα στήθους, filler, botox και extensions και όλες τις βλακείες που νόμιζα πως χρειαζόμουν ώστε να συμβαδίζω με αυτά που η κοινωνία με έκανε να πιστεύω ότι κάνουν μία σέξι γυναίκα μέχρι που η τοξικότητα όλων αυτών με... σκότωσε».

Η Yolanda Hadid που σταμάτησε να κάνει botox μόλις έμαθε πως πάσχει από τη νόσο Lyme, προέτρεψε επίσης τους ακούλουθούς της ότι η υγεία είναι πλούτος και ότι πρέπει να ερευνούν κάθε λεπτομέρεια πριν βάλουν κάτι ξένο στο σώμα τους.

❤️Fifty Five and smiling from the inside out.... Finally back to the original 1964. Living in a body free of breast implants, fillers, botox, exstensions and all the bullshit I thought I needed in order to keep up with what society conditioned me to belie

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ