TV & Media

Η Κιμ Καρντάσιαν περιμένει γιο - Μαμά για τέταρτη φορά (εικόνες)

Τι αποκάλυψε η 38χρονη σε τηλεοπτική εκπομπή

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κιμ Καρντάσιαν
Κιμ Καρντάσιαν / YouTube

Η Κιμ Καρντάσιαν επιβεβαίωσε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι η ίδια και ο σύζυγός της, Κάνιε Γουέστ, θα γίνουν για τέταρτη φορά στη ζωή τους γονείς μέσω παρένθετης μητέρας. Η 38χρονη τηλεπερσόνα δήλωσε στην εκπομπή «Watch What Happens Live» ότι το παιδί που περιμένει είναι αγόρι.

Ωστόσο, η Καρντάσιαν δεν έδωσε λεπτομέρειες για το πότε θα έρθει το μωρό στον κόσμο, αλλά αρκέστηκε απλά να πει ότι θα έρθει «σύντομα».

Οι αδελφές της Κόρτνεϊ και Κλόε, οι οποίες ήταν κι αυτές καλεσμένες στην εκπομπή, σοκαρίστηκαν όταν το άκουσαν. «Λοιπόν, είναι πλέον γνωστό. Την Παραμονή των Χριστουγέννων μέθυσα και το είπα σε μερικούς. Δεν θυμάμαι σε ποιους το είπα, γιατί ποτέ δεν μεθώ».

kim-mama2.jpg

Η Κιμ με τον 41χρονο σύζυγό της διάσημο ράπερ Κάνιε Γουέστ, έχουν ήδη τρία παιδιά. Την πεντάχρονη Νορθ και τον τρίχρονο Σεντ. Πέρσι τον Ιανουάριο απέκτησαν άλλη μία κόρη, τη Σικάγο, μέσω παρένθετης μητέρας. Σύμφωνα με πληροφορίες, παρ' όλο που ήθελαν να κυοφορήσει η ίδια γυναίκα το νέο μέλος της οικογένειας Καρντάσιαν, αυτό δεν κατέστη δυνατό. 

Το ζευγάρι προσέχει πολύ την παρένθετη μητέρα και φροντίζει να μην της λείπει τίποτα. Υπενθυμίζεται ότι η Κιμ Καρντάσιαν απαγορεύεται να μείνει έγκυος ξανά, λόγω ενός σοβαρού προβλήματος που είχε με τον πλακούντα, μετά τη γέννηση του γιου της Σεντ. 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ