TV & Media

«Βουτήξαμε» στο Instagram του αδελφού της Κέιτ Μίντλετον (εικόνες)

Ο κομψός, φιλόζωος Τζέιμς άνοιξε τον λογαριασμό του στον… κόσμο

Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο αδελφός της Κέιτ Μίντλετον αποφάσισε να επιτρέψει στον κόσμο να ρίξει μια ματιά στην προσωπική του ζωή κάνοντας δημόσια την πρόσβαση του λογαριασμού του στο Instagram.
Ο 31χρονος Τζέιμς ανέβασε εκατοντάδες φωτογραφίες του από το 2013 μέχρι σήμερα. Είναι κομψός, λίγο χίπστερ και η αγάπη του για τα ζώα είναι απεριόριστη.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ο Τζέιμς Μίντλετον μοιράστηκε τη χαρά του για τον σκύλο του Έλλα που κατάφερε να γίνει σκύλος θεραπείας. «Είμαι τόσο περήφανος για την Έλλα», έγραψε ο Τζέιμς και πρόσθεσε, «τα ζώα έχουν την ικανότητα να μεταδίδουν στον άνθρωπο μια αίσθηση ηρεμίας, ασφάλειας και ευχαρίστησης».

Η Έλλα δεν είναι το μόνο σκυλί που έχει κλέψει την καρδιά του αδελφού της Δούκισσας του Κέιμπριτζ. Ο 31χρονος έχει αναρτήσει φωτογραφίες με τουλάχιστον άλλα οκτώ σκυλιά. «Η αγέλη μου που συνεχώς μεγαλώνει», λέει ο Τζέιμς.



Να σημειωθεί πώς ο αδελφός Μίντλετον έκανε πρόσφατα διακοπές στην Καραϊβική και εθεάθη με νέο ειδύλλιο. Πρόκειται λοιπόν, για τη Γαλλίδα Αλίζ Θεβενέ, 29 ετών, μια πολύγλωσση νεαρή που εργάζεται στα οικονομικά.

Η Αλίζ είναι σε σχέση με τον 31χρονο αδερφό της δούκισσας του Κέμπριτζ τους τελευταίους έξι μήνες και είναι «πολύ ευτυχισμένη» σύμφωνα με τον πατέρα της, που μίλησε στην Daily Mail.