- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Τα επιχειρήματα της υπεράσπισης του Κέβιν Σπέισι στις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση
Μπορεί ένα θύμα να δέχεται να το αγγίζουν για 3 λεπτά;
Οι δικηγόροι του Κέβιν Σπέισι προσπάθησαν να ανατρέψουν τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση που αντιμετωπίζει ο ηθοποιός επιχειρώντας να πείσουν τους δικαστές ότι ένα θύμα σεξουαλικής επίθεσης δεν μπορεί να δέχεται να το αγγίζουν για 3 λεπτά.
Οι δικηγόροι του ηθοποιού την περασμένη εβδομάδα προσήλθαν στο δικαστήριο επιδιώκοντας να ληφθεί μία απόφαση που θα εμποδίζει τους εισαγγελείς να υποβάλλουν κατηγορίες λόγω ανεπαρκών αποδεικτικών στοιχείων.
Σύμφωνα με το αντίγραφο - που ελήφθη από τους δικηγόρους της εφημερίδας Boston Globe - οι δικηγόροι του Σπέισι υποστήριξαν ότι ο άνδρας που κατηγόρησε τον ηθοποιό για σεξουαλική παρενόχληση -ο οποίος ήταν 18 χρόνων εκείνη την εποχή- δεν ανέφερε το περιστατικό στις αρχές τη νύχτα που συνέβη ή ακόμα και την επόμενη μέρα. Οι δικηγόροι λένε ότι δεν έγινε καταγγελία για περισσότερο από έναν χρόνο.
Το φερόμενο ως θύμα είναι ο γιος του πρώην παρουσιαστή ειδήσεων Χίθερ Ούνρου, ο οποίος κατηγόρησε πέρσι δημοσίως τον Σπέισι ότι επιτέθηκε σεξουαλικά στο γιο του σε μπαρ του Club Car στο Ναντάκετ.
Οι δικηγόροι του Σπέισι λένε ότι το φερόμενο θύμα δήλωσε στους αστυνομικούς ότι ήταν αυτός που προσέγγισε τον ηθοποιό στο μπαρ και αντάλλαξαν τηλεφωνικούς αριθμούς. Ισχυρίζονται επίσης ότι έλεγε ψέματα για την ηλικία του, δηλώνοντας ότι ήταν 23 χρόνων.
Οι δικηγόροι αποκάλυψαν ότι ο Ούνρου είχε δηλώσει στους αστυνομικούς πως είχε πιεί 8 με 10 ποτά -μπύρα και ουίσκι- σε περίπου μία ώρα και ήταν τόσο μεθυσμένος που μπορεί να είχε πάθει μπλακ άουτ.
Οι δικηγόροι ισχυρίστηκαν ακόμα ότι ο Ούνρου είχε δηλώσει ότι ο Σπέισι τον χάιδευε για περίπου 3 λεπτά, χωρίς αυτός να απομακρυνθεί ή να ζητήσει από τον ηθοποιό να σταματήσει. Ο πληρεξούσιος δικηγόρος τους ηθοποιού Άλαν Τζάκσον είπε στον δικαστή: «Είναι απίστευτα πολύς χρόνος για να έχει τα χέρια του ένας άνθρωπος στο παντελόνι σας, σωστά;».
Ενώ στο ερώτημα αυτό ο Ούνρου είπε ότι δεν μπορούσε να απομακρυνθεί επειδή το μπαρ ήταν ασφυκτικά γεμάτο.
Μάλιστα ο ίδιος έστειλε σε φίλη του ένα βίντεο Snapchat κατά τη διάρκεια της συνάντησης, αλλά ο δικηγόρος του Σπέισι είπε ότι σε αυτό «φαίνεται το χέρι ενός ατόμου να ακουμπάει το πουκάμισο ενός άλλου προσώπου... αλλά όχι ψαχούλεμα».
Τελικά οι ισχυρισμοί των δικηγόρων απορρίφθηκαν και ο Σπέισι κατηγορήθηκε για το κακούργημα της σεξουαλικής επίθεσης και της βιαιοπραγίας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η λαμπερή είσοδος στο πλατό
Όσα δήλωσε για τα παιδικά του χρόνια
Ο τηλεοπτικός σταθμός αποχαιρετά τον Αντώνη Κανάκη
Παρότι έγιναν συζητήσεις για την επιστροφή της τηλεοπτικής σειράς
Η ανακοίνωση Κανάκη και οι αντιδράσεις
Έρχεται η πρώτη, διπλή αποχώρηση
Ο παρουσιαστής του Πρωινού σε ακόμα μία διένεξη με τη νέα συνεργάτιδά του στο πάνελ
Αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικής Διευθύντριας του ραδιοφωνικού σταθμού
To κοινό μήνυμα αγάπης
H βραδιά αφιέρωμα στον τραγουδιστή
Ο γνωστός χορογράφος μίλησε για τη μακρόχρονη συνεργασία τους και τη δυσκολία να διαχειριστεί την απώλεια του τραγουδιστή
Όσα αποκάλυψε για το ειδικό αφιέρωμα του ΣΚΑΪ
Στη σκηνή ανεβαίνουν οι Πάνος Μουζουράκης, Χρήστος Μάστορας και Έλενα Παπαρίζου
Η στιχομυθία της δημοσιογράφου με τον παρουσιαστή
«Έκλεισα τα μαγαζιά μου ενώ ήταν κερδοφόρα», τόνισε επίσης ο διάσημος σεφ
Πώς αντέδρασαν οι υπόλοιποι συντελεστές της εκπομπής
«Αυτό το δώρο θα σου φέρει κάτι καλό και κάτι κακό θα σου πάρει»
Η πρώτη κοινή τηλεοπτική συνεργασία τους
Πότε θα προβληθεί η εκπομπή - αφιέρωμα
Ο βραβευμένος με Αργυρό Λέοντα στο Φεστιβάλ Βενετίας φέρνει την τέχνη του στην τηλεόραση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.