TV & Media

Η Μαντόνα γυμνή: «Είμαι 19 ετών και ζω στη Νέα Υόρκη» (εικόνα)

Throwback διάθεση από τη βασίλισσα της ποπ - Τιμά το γυμνό ως μορφή Τέχνης

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

«Είμαι 19 ετών, ζω στη Νέα Υόρκη και σπουδάζω στη Σχολή Χορού της Μάρθα Γκρέιαμ». Με αυτή τη λεζάντα η βασίλισσα της ποπ Μαντόνα κάνει μια ανάρτηση του γυμνού εαυτού της πριν από 41 χρόνια για να τιμήσει το γυμνό ως μορφή Τέχνης.

Η 60χρονη Μαντόνα εξηγεί ότι στα νιάτα πόζαρε γυμνή ως μοντέλο σε σχολές καλών Τεχνών για να πληρώνει το ενοίκιο.

«Πολλές από αυτές τις φωτογραφίες πουλήθηκαν στο Playboy και στο Penthouse όταν έγινα διάσημη» πρόσθεσε. Η τραγουδίστρια ισχυρίστηκε επίσης ότι πολλοί ήταν αυτοί που την επέκριναν γιατί είχε ποζάρει γυμνή. «Είπα στον Τύπο ότι δεν ντρέπομαι και αυτό έγινε αμέσως πρωτοσέλιδο».

Η Μαντόνα πρόσθεσε πως οι φωτογραφίες αυτές την οδήγησαν αργότερα σε συνεργασίες με τους καλλιτέχνες Άντι Γουόρχολ και Κιθ Χέρινγκ.

Η επτά φορές βραβευμένη με Γκράμι τραγουδίστρια είπε επίσης πως είναι τώρα η «υπερήφανη ιδιοκτήτρια» τεσσάρων έργων ζωγραφικής που εμπνεύστηκαν από τις γυμνές αυτές φωτογραφίες και πως της δόθηκαν ως γαμήλια δώρα από τον Γουόρχολ και τον Χάρινγκ. «Δεν μπορείτε να σταματήστε την τέχνη προσπαθώντας να την ντροπιάσετε. Η δημιουργία πάντα κερδίζει» κατέληξε.

Η ανάρτηση της Μαντόνα βρήκε θετική ανταπόκριση από τους οπαδούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που την επαίνεσαν καθώς δείχνει ότι δεν υπάρχει ενοχή ή ντροπή στο γυμνό σώμα.