- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Μ. Κορινθίου για την επίθεση: «Με πλησίασε, με άγγιξε σε διάφορα σημεία του σώματός μου» (video)
«Πριν εννέα μήνες είχε ξανασυμβεί έξω από την πόρτα του σπιτιού μου»
Η Μαρία Κορινθίου μίλησε οn camera για την επίθεση που δέχθηκε στην πιλοτή του σπιτιού της πριν από λίγες ημέρες.
Μιλώντας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, η ηθοποιός αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι δεν είναι η πρώτη φορά που έπεσε θύμα σεξουαλική επίθεσης.
«Φεύγω, πάω σπίτι, παρκάρω το αυτοκίνητο. Την ώρα που βγαίνω, κλειδώνω το αυτοκίνητο και αισθάνομαι κάποιον ξαφνικά να βγαίνει στο δρόμο. Πήγα μέχρι την πόρτα του σπιτιού μου και μου ήρθε από πίσω μου. Άρχισε λεκτικά με σεξιστικές φράσεις να μιλάει, ταυτόχρονα όσο μιλούσε ήρθε και με πλησίασε, με άγγιξε σε διάφορα σημεία του σώματός μου. Πήγε να βγάλει το παντελόνι... και τι έχουν τα αγοράκια εκεί πέρα; Εκεί, μόλις βλέπω αυτή την κίνηση, γυρνάω και του λέω, φεύγεις τώρα, γιατί θα αρχίσω να φωνάζω, και έφυγε.
» Η αλήθεια είναι ότι ήμουν πολύ ψύχραιμη και αναγκάστηκα να είμαι ψύχραιμη και όταν μπήκα στο σπίτι, γιατί με περίμενε η Ισμήνη. Είναι σοκαριστικό, γιατί υπάρχουν και άλλα πράγματα από πίσω. Πριν εννέα μήνες είχε ξανασυμβεί κάτι ανάλογο έξω από την πόρτα του σπιτιού μου. Είχα προλάβει να μπω μέσα και να κλειδώσω την αυλόπορτα. Έρχεται ένας και σταματάει με αυτοκίνητο και λέει, Μαρία, γυρνάω και κάνω ποιος είναι; Αυτός έχω την εντύπωση ότι με ακολούθησε από το θέατρο, δεν ξέρω αν είναι και ο ίδιος. Άρχισε να κάνει διάφορες άσεμνες κινήσεις αλλά δεν υπήρξε σωματική επαφή.
» Απλά το πρόβλημα τώρα είναι, αν αυτά τα δύο και κάποια άλλα μικροπράγματα, οι θόρυβοι και κάποια άλλα στο σπίτι αυτές τις μέρες, συνδέονται μεταξύ τους. Μετά τα βάζεις όλα κάτω. Αν η διάρρηξη που έγινε στο αυτοκίνητο του Γιάννη, επειδή ήταν πάλι έξω από το σπίτι, συνδέεται με αυτό. Νομίζω πως δεν συνδέεται, αλλά μπαίνεις σε αυτή τη διαδικασία, να κοιτάξεις όλες τις προϋποθέσεις.
Διότι αν όλα αυτά συνδέονται μεταξύ τους υπάρχει πολύ σοβαρότερο πρόβλημα από ό,τι θεωρούμε και πιστεύουμε, οπότε εγώ μαζί με την οικογένειά μου προσπαθούμε να δούμε πώς θα θωρακιστούμε για την ασφάλεια πάνω από όλα και του παιδιού μου», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πλατφόρμα απαντά στις κατηγορίες για «κλεμμένο υλικό» και «συκοφάντηση»
Η αγαπημένη σειρά ξανά στις οθόνες 20 χρόνια μετά το πρώτο επεισόδιο
Ποιο μοντέλο είχε τη χειρότερη φωτογραφία
Ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιήθηκε παράνομα κλεμμένο υλικό - Τι απαντά ο 50 Cent
Το παρασκήνιο της υπόθεσης που οδήγησε τον ράπερ στη φυλακή, στο ντοκιμαντέρ «Sean Combs: The Reckoning»
Ο ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά»
Το πρόβλημα που προσπαθούν να λύσουν οι τεχνικοί
Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για τη δημιουργία σειράς ή ντοκιμαντέρ
«Δεν θα επιτρέψω να με θέσει σε κίνδυνο στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής μου»
Μαζική διάδοση παραπληροφόρησης από το δίκτυο Pravda - Αυξανόμενη επιρροή σε μηχανές αναζήτησης
Η ηθοποιός που πάνω της στηρίχθηκε ένας ολόκληρος τηλεοπτικός σταθμός μιλάει για το όργιο φημών με πρωταγωνίστρια την ίδια
Όσα είπε η δημοσιογράφος για το περιστατικό ανάμεσα στον Απόστολο Γκλέτσο και τη Σοφία Μουτίδου
Τα ανοιχτά μικρόφωνα τη λάθος στιγμή στην εκπομπή «Όπου Υπάρχει Ελλάδα»
Οι εξελίξεις, πέρα από εξαιρετικά απογοητευτικές για την ακεραιότητα της mainstream δημοσιογραφίας, θα πρέπει να είναι και πηγή προβληματισμού
Ο παρουσιαστής ξέσπασε εναντίον της ηθοποιού
Οι πέντε πρωταγωνιστές και η «Αμαλία» στα παρασκήνια 20 χρόνια μετά
Το άγνωστο περιστατικό για το οποίο ο τραγουδιστής έχει μετανιώσει
Τι είπε ο ηθοποιός για την επιτυχία της σειράς
«Αν θες να με πας στα δικαστήρια, ο δρόμος ανοιχτός» - Η αντίδραση του παρουσιαστή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.