TV & Media

Τζένιφερ Άνιστον: «Κάνω χρόνια ψυχανάλυση» (video)

Η 49χρονη σταρ μίλησε πάλι για την ταραχώδη σχέση με τη μητέρα της

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
gettyimages-aniston-mother.jpg
© Rich Fury / Getty Images / Ideal Images

Στα μαύρα και με κολλητό δερμάτινο παντελόνι εμφανίσθηκε η πάντα στιλάτη Τζένιφερ Άνιστον στο στούντιο του Τζίμι Κίμελ Live για να γράψουν το επόμενο επεισόδιο του τηλεοπτικού σόου.

aniston-leather1.jpg


Η 49χρονη ηθοποιός ξαναμίλησε για την ταραχώδη σχέση με τη μητέρα της και αποκάλυψε ότι κάνει χρόνια ψυχανάλυση. Αναφέρθηκε στη μητέρα καθώς στη νέα της ταινία υποδύεται μια καταπιεστική μητέρα. Μάλιστα η Άνιστον δήλωσε ότι η μητέρα της Νάνσι Ντόυ που έφυγε από τη ζωή πριν από δύο χρόνια την ενέπνευσε για τον ρόλο της στην ταινία, «Dumplin».

«Ένας από τους λόγους που αγάπησα πολύ την πλευρά μητέρας-κόρης, ήταν επειδή έμοιαζε κατά κάποιο τρόπο στη σχέση με τη μητέρα μου», δήλωσε αρχικά.

 

 

Και πρόσθεσε: «Η μητέρα μου ήταν μοντέλο. Την ενδιέφερε ο τρόπος με τον οποίο παρουσίαζε τον εαυτό της. Δεν ήμουν το παιδί-μοντέλο που ήλπιζε να έχει και αυτό ήταν κάτι το οποίο είχε αντίκτυπο σε μένα. Ήμουν ένα μικρό κορίτσι που ήθελα να αγαπηθώ από μια μαμά που ήταν υπερβολικά απασχολημένη με πράγματα που δεν είχαν σημασία. Η ιδέα που έχω εγώ για την ομορφιά έχει να κάνει με όσα μας κάνουν να νιώθουμε όμορφοι και αυτοί είναι οι άνθρωποι στη ζωή μας». 

Στη νέα ταινία, η Άνιστον υποδύεται τη Ρόουζι Ντίξον, μια πρώην εστεμμένη, που η plus size κόρη της μπαίνει σε διαγωνισμό ομορφιάς για να αλλάξει τα στάνταρ που υπάρχουν.

Οι γονείς της σταρ, Τζον Άνιστον και Νάνσυ Ντόου παντρεύτηκαν το 1965 και χώρισαν το 1980, όταν εκείνη ήταν 9 ετών. Η μητέρα της «έφυγε» από τη ζωή τον Μάιο του 2016, σε ηλικία 79 ετών.

Jennifer Aniston on Dolly Parton & New Movie Dumplin'

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ