TV & Media

Από βασίλισσα ομορφιάς, «βασίλισσα» της Μαλαισίας - Η Μις Μόσχα παντρεύτηκε τον Μοχάμαντ τον Ε' (εικόνες)

Η 25χρονη Οξάνα Βοεβοντίνα φόρεσε χιτζάπ, ασπάστηκε το Ισλάμ και άλλαξε το όνομα σε Ριάνα

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
oksana1.jpg

Πρώην βασίλισσα ομορφιάς της Ρωσίας έγινε η «πρώτη κυρία» αφού παντρεύτηκε τον βασιλιά της Μαλαισίας, Μοχάμαντ τον Ε' του Κελαντάν. Η 25χρονη Οξάνα Βοεβοντίνα, εστεμμένη Μις Μόσχα, ήρθε σε γάμου κοινωνία με τον 49χρονο μονάρχη σε μια πλούσια τελετή στην πρωτεύουσα της Ρωσίας.

Η 25χρονη κόρη γιατρού που κέρδισε τίτλο στα καλλιστεία του 2015 έχει στο παρελθόν εργαστεί ως μοντέλο στην Κίνα και την Ταϊλάνδη. Στις αρχές του έτους ασπάστηκε το Ισλάμ για τις ανάγκες του γάμου και των βασιλικών καθηκόντων.

oksana2.jpg



Είναι 24 χρόνια νεότερη από τον σουλτάνο. Το όνομα του μονάρχη είναι Tengku Muhammad Faris Petra ibni Tengku Ismail Petra, αλλά όλοι τον προσφωνούν «μεγαλειότατο». Πιο εύκολο…

oksana3.jpg



Η γαμήλια τελετή έγινε στις 22 Νοεμβρίου σε αίθουσα χορού στο προάστιο Μπαρβίκα της Μόσχας.

Ο σουλτάνος της Μαλαισίας -εκλεγμένος μονάρχης που βρίσκεται στο θρόνο από το 2016- δεν αποκάλυψε πάντως πώς γνώρισε την νέα και όμορφη σύζυγό του. Αλλά σίγουρα όταν την είδε θα είπε αυτό...

Αλησμόνητες ατάκες: Εγώ μια μέρα θα σε κάνω βασίλισσα

Στον γάμο φυσικά δεν υπήρχαν οινοπνευματώδη ποτά και όλα τα κρέατα ήταν αγορασμένα από το κρεοπωλείο των μουσουλμάνων. Ο βασιλιάς φορούσε στολή στα εθνικά χρώματα της Μαλαισίας και η νύφη κλασικά, λευκό νυφικό. 

oksana4.jpg

Ήδη η 25χρονη έχει αλλάξει όνομα, έχει πάρει το μουσουλμανικό Ριάνα και μια φωτογραφία της με χιτζάμπ δημοσιεύτηκε στο Twitter. 

oksana5.jpg
oksana6.jpg

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ