TV & Media

Ireland Baldwin: Έκανε πλιάτσικο στα αποκαΐδια της Καλιφόρνιας η κόρη της Kim Basinger;

Έξαλλο το μοντέλο με τον αστυνομικό που την κατηγόρησε ενώ είχε χαθεί μέσα στις φλόγες

Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Ireland Baldwin, κόρη της Kim Basinger και του Alec Baldwin, ισχυρίζεται ότι αδίκως κατηγορήθηκε από τις αστυνομικές αρχές της Καλιφόρνιας για πλιάτσικο από σπίτι που είχε παραδοθεί στις φλόγες στο Μαλιμπού.   

Την Κυριακή το 23χρονο μοντέλο ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όλο τον λεπτομερή διάλογο που είχε με αστυνομικό που της απαγόρευσε την είσοδο στο ίδιο της το σπίτι.  «Χθες πέρασα όλη την ημέρα προσπαθώντας να επιστρέψω στο σπίτι μου στο Μαλιμπού για να πάρω μερικά προσωπικά αντικείμενα πριν ενταθούν περαιτέρω οι ήδη θυελλώδεις άνεμοι», εξηγεί στο Twitter η κόρη του Alec Baldwin. «Ένας αστυνομικός μου μπλόκαρε την πρόσβαση στο Μαλιμπού, γιατί δεν είχα πάνω μου ταυτότητα ή κάτι που να πιστοποιεί τη διεύθυνσή μου. Δεν φτάνει που ήταν μ@λ@κας, δεν είχε κανένα λόγο να μας κατηγορήσει για πλιάτσικο. Απείλησε να μας συλλάβει εάν δεν τον αφήναμε ήσυχο».



Η κόρη της Basinger συνεχίζει: «Κατανοώ ότι έκανε απλά τη δουλειά του. Αλλά τέτοιες στιγμές όταν κάποιοι άνθρωποι χάνουν τους συνανθρώπους τους και τις περιουσίες τους θα έπρεπε να δείχνει λίγη κατανόηση. Να είναι ευγενικός και να μας βοηθήσει».



Η Ireland ανέφερε ότι το σπίτι της μαμάς της κάηκε ολοσχερώς. «Τόσοι φίλοι και φίλοι των γονιών χάνουν τα σπίτια τους στη φωτιά. Η μαμά μου και ο σύντροφός της έχασαν το σπίτι τους στο Μαλιμπού. Ευτυχώς που είναι σώοι ασφαλείς».