TV & Media

Μπένεντικτ Κάμπερμπατς: Με τι τον κάνουν έξαλλο οι Αμερικανοί; (video)

Ο περφεξιονιστής Σέρλοκ δεν ανέχεται να «βαφτίζουν» το χαμομήλι τσάι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
12625676.jpg
© EPA/WILL OLIVER

Γνήσιος Βρετανός και γνώστης της ιεροτελεστίας του τσαγιού. Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς εξοργίζεται με τα «ξαδέλφια» τους Αμερικανούς γιατί δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τη τεράστια διαφορά μεταξύ του τσαγιού και του χαμομηλιού.

Ο τηλεοπτικός Σέρλοκ έδωσε πρόσφατα μία ραδιοφωνική συνέντευξη στο βρετανικό δίκτυο Absolute Radio και την εκπομπή «The Dave Berry Breakfast Show», στο πλαίσιο της προώθησης της νέας του ταινία κινουμένων σχεδίων «The Grinch», στην οποία ο Βρετανός  δανείζει τη φωνή του στον γκρινιάρη που θέλει να κλέψει τα Χριστούγεννα.

Ως γκρινιάρης Grinch ο  Κάμπερμπατς τα έβαλε με τους Αμερικανούς, κοροϊδεύοντας το γεγονός ότι λένε το χαμομήλι τσάι (chamomile tea). «Έχω βαρεθεί να ακούω να λένε το χαμομήλι τσάι. Δεν είναι τσάι!», είπε και εξήγησε ότι το χαμομήλι φυτρώνει παντού ενώ το τσάι απαντάται σε χώρες όπως η Ινδία ή στη νότια Αμερική.

Benedict Cumberbatch on tea, Christmas, action figures and more...


Στη συνέχεια, ο άσσος στις μιμήσεις Κάμπερμπατς υποδύθηκε τον Αμερικανό σερβιτόρο που του παίρνει παραγγελία ρωτώντας τον αν θέλει ζάχαρη ή γάλα στο τσάι χαμομηλιού, τρολάροντας τους Αμερικανούς που σερβίρουν το χαμομήλι τους με τον ίδιο τρόπο που οι Άγγλοι σερβίρουν το τσάι τους.

Δείτε τον ηθοποιό να δίνει μαθήματα για το πώς σερβίρεται το τέλειο τσάι.

Benedict Cumberbatch Makes a Perfect Cup of Hot Tea // Omaze

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ