TV & Media

Ο «ματωμένος» γάμος της Βικτώριας Καρύδα – Η εκτέλεση με 4 σφαίρες του Ελληνοαυστραλού συζύγου της

«Ήταν η ωραιότερη στιγμή της ζωής μου» είχει πει το 2016 στον γάμο τους στη Μύκονο

Χαρά Βαμβακούλα
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Την πανέμορφη Βικτώρια Καρύδα, με τα κατάξανθα μακριά μαλλιά, τα οποία ποτέ δεν έκοβε γιατί τα αγαπούσε ο σύζυγός της όπως η ίδια έλεγε, την γνώρισε το κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μόδας My StyLe Rocks.  Η Βικτώρια  ωστόσο είχε καριέρα στο μόντελινγκ σε Ελλάδα, Ιταλία, Ελβετία, Ισραήλ και Γερμανία.

H Βικτώρια με μπαμπά Έλληνα και μητέρα Ουκρανή, ήρθε στην Ελλάδα το 2001, έζησε δυο χρόνια στην Αλεξανδρούπολη και μετά πήρε μέρος στα καλλιστεία του Αnt1 σε ηλικία μόλις 18 ετών.  Κερδίζει τον τίτλο Μις Τουρισμός. Αμέσως μετά  εκπροσώπησε τη χώρα μας στο Κίεβο και κέρδισε δύο παγκόσμιους τίτλους, της Miss παγκόσμιος τουρισμός 2003 και Miss Top Model International 2003.

Ο γάμος στη Μύκονο

Με τον Ελληνοαυστραλό επιχειρηματία παντρεύτηκαν στη Μύκονο  πριν δύο χρόνια, σε μια όμορφη τελετή και με λαμπερούς καλεσμένους. Η Μύκονος άλλωστε ήταν το νησί που λάτρευε ο  επωνομαζόμενος «Αυστραλός», ο οποίος έπεσε νεκρός το βράδυ της Τετάρτης με τέσσερις σφαίρες.

Τότε, το 2016 η Βικτώρια έζησε την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της με τον άντρα της και τα δυο παιδιά τους. Είχε δηλώσει στην εφημερίδα Freddo: «Ήταν η ωραιότερη στιγμή της ζωής μου. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη που έχω γνωρίσει τον άνδρα της ζωής μου. Ήταν ξετρελαμένα τα παιδάκια μας στον γάμο. Ήταν πολύ χαρούμενα.

Θέλω και τρίτο παιδί, αλλά θέλω να μεγαλώσουμε πρώτα τα μικρούλια. Τα παιδιά είναι μεγάλη χαρά σίγουρα, αλλά χρειάζεται και υπομονή γιατί είναι ζωηρά. Τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή μας είναι η οικογένεια και τα παιδιά μας».

Τι έλεγε στο παιχνίδι για τον σύζυγό της

Η Βικτώρια Καρύδα είχε μιλήσει στο My Style Rocks για τον σύζυγό της Γιάννη Μακρή. Το μοντέλο αποκάλυψε στον αέρα ότι του έκανε γαμήλιο δώρο ένα τραγούδι το οποίο ερμήνευσε η ίδια για εκείνον.

«Θα σας πω την ιστορία μου. Αυτό το τραγούδι είχα κάνει επίδειξη στα Madwalk και το τραγούδησε ο Μαρτάκης και στον άνδρα μου άρεσε πάρα πολύ. Και σκεφτόμουνα επειδή του άρεσε πάρα πολύ σκέφτηκα τελευταία στιγμή επειδή δεν ήξερα τι δώρο να του κάνω για το γάμο μας να του το τραγουδήσω. Και το κάναμε πολύ γρήγορα, δεν μπορούσα να βρω τον κατάλληλο άνθρωπο και μέσα σε 40 λεπτά το γράψαμε και το παρουσίασα στο γάμο».

Το μοιραίο βράδυ

Ο 46χρονος  Γιάννης Μακρής, εκ των βασικών μετόχων της MYSERVICES SA, έπεφτε νεκρός έξω από την πόρτα του σπιτιού του στη Βούλα, στις 20:30 το βράδυ της Τετάρτης. Μάλιστα, η δολοφονία του έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας.

© eurokinissi / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Ένας άνδρας, ύψους περίπου 1,70 πλησίασε  τον 46χρονο και τον πυροβόλησε εν ψυχρώ. Το υλικό αξιοποιείται πλέον από την αστυνομία στην προσπάθεια εντοπισμού του δολοφόνου. Η αστυνομία θεωρεί βέβαιο, ότι ο ένοπλος που ήταν επιμελής για να μην καταγραφεί το πρόσωπό του είχε συνεργό. 

Η δολοφονία έγινε λίγο πριν τα εγκαίνια  της επιχείρησής του

«Σας περιμένουμε να δείτε από κοντά την νέα εποχή στον τομέα της Ιδιωτικής Ασφαλείας και τις μοναδικές υπηρεσίες που σας προσφέρει. We believe in Keeping you safe” έγραφε η πρόσκληση που είχε σταλεί στους καλεσμένους, οι οποίοι κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή και ενώ βρίσκονταν στο κτίριο της λεωφόρου Βουλιαγμενης, ενημερώθηκαν για το τραγικό συμβάν της εν ψυχρώ δολοφονίας.

Πώς πληροφορήθηκε το τέλος  

«Δεν είναι αλήθεια», «Μου λέτε ψέματα» ήταν η πρώτη αντίδραση της παίκτριας του ριάλιτι μόδας Β.Κ., όταν της ανακοίνωσαν στα παρασκήνια της επίδειξης μόδας του οίκου Kathy Heyndels όπου συμμετείχε ως μοντέλο πως άγνωστοι δολοφόνησαν έτον σύζυγό της.

Σύμφωνα με το nasos blog, η Β.Κ. σχεδόν κατέρρευσε και της χορηγήθηκαν ηρεμιστικά προκειμένου να μπορέσει να αντιμετωπίσει την κατάσταση.

O θρήνος

Συγγενείς και φίλοι βρίσκονται στο σπίτι για να συμπαρασταθούν στην οικογένεια, ενώ δεκάδες είναι τα τηλεοπτικά συνεργεία που βρίσκονται έξω από το σπίτι στο Πανόραμα Βούλας.

Στο βίντεο που κατέγραψε η κάμερα του OPEN ακούγεται μια γυναικεία φωνή, που ανήκει είτε στη μητέρα του επιχειρηματία είτε στη σύζυγο του,  να θρηνεί φωνάζοντας:

«Το αγόρι μου, ο βασιλιάς μου... Αχ! γιατί σε φάγανε;».

Τι θα γίνει με τη συμμετοχή της στο My StyLe Rocks - Το μήνυμα του ΣΚΑΪ

Το περιβάλλον της ενημέρωσε την παραγωγή του παιχνιδιού πως δεν μπορεί να συνεχίσει τις εμφανίσεις της στο παιχνίδι. Ωστόσο, η παρουσία της θα είναι αισθητή έως και τις 9 Νοεμβρίου καθώς μέχρι τότε έχουν γυριστεί τα επεισόδια.

Σε μήνυμά του ο ΣΚΑΪ ανέφερε: «Τα γυρίσματα του σημερινού επεισοδίου πραγματοποιήθηκαν πριν από δύο εβδομάδες».