- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Μαρία Μπακοδήμου: Τι λέει για την κόντρα Καπουτζίδη - Ουγγαρέζου (video)
«Του βγάζω το καπέλο του Γιώργου»
Θέση υπέρ του Γιώργου Καπουτζίδη, στην κόντρα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, πήρε χθες το βράδυ η Μαρία Μπακοδήμου.
Η αγαπημένη παρουσιάστρια ρωτήθηκε από δημοσιογράφους και η θέση της ήταν ξεκάθαρη υπέρ του γνωστού σεναριογράφου και ηθοποιού.
«Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, έχει τρομερή αίσθηση δικαίου, αισθάνεται κάθε φορά ότι πρέπει να τοποθετηθεί για μια κοινωνία καλύτερη. Νομίζω ότι είναι σπουδαίος.
Τα όσα ακολούθησαν δεν με ενδιαφέρουν, δεν θα επαναπροσδιορίσουμε τώρα αν είμαστε ίσοι όλοι το 2018. Νομίζω ότι γυρνάμε σε έναν νεοσυντηρητισμό, όσο έχουν πολύ υψηλές θέσεις ακροδεξιοί ηγέτες τα πράγματα γίνονται πάρα πολύ περίπλοκα για δεδομένα δικαιώματα.
Αυτή τη στιγμή πρέπει να προστατεύσουμε τη λογική, τη δημοκρατία και τα δικαιώματα του ανθρώπου. Είπε ο Γιώργος και τον καταλαβαίνω γιατί ξέρω τι άνθρωπος είναι, ότι ενοχλήθηκε την παγκόσμια μέρα κατά του bullying να έχουν στην εκπομπή έναν άνθρωπο, ο οποίος συχνά κάνει bullying, είναι ομοφοβικός, το ξέρουμε όλοι.
Το ότι πήρε έναν συνάδελφο το βρίσκω εξαιρετικό γιατί κι εγώ θα το σκεφτόμουν αλλά δεν θα το έκανα. Το ότι το έκανε του βγάζω το καπέλο», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπακοδήμου.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
H βραδιά αφιέρωμα στον τραγουδιστή
Ο γνωστός χορογράφος μίλησε για τη μακρόχρονη συνεργασία τους και τη δυσκολία να διαχειριστεί την απώλεια του τραγουδιστή
Όσα αποκάλυψε για το ειδικό αφιέρωμα του ΣΚΑΪ
Στη σκηνή ανεβαίνουν οι Πάνος Μουζουράκης, Χρήστος Μάστορας και Έλενα Παπαρίζου
Η στιχομυθία της δημοσιογράφου με τον παρουσιαστή
«Έκλεισα τα μαγαζιά μου ενώ ήταν κερδοφόρα», τόνισε επίσης ο διάσημος σεφ
Πώς αντέδρασαν οι υπόλοιποι συντελεστές της εκπομπής
«Αυτό το δώρο θα σου φέρει κάτι καλό και κάτι κακό θα σου πάρει»
Η πρώτη κοινή τηλεοπτική συνεργασία τους
Πότε θα προβληθεί η εκπομπή - αφιέρωμα
Ο βραβευμένος με Αργυρό Λέοντα στο Φεστιβάλ Βενετίας φέρνει την τέχνη του στην τηλεόραση
Η δημοσιογράφος μίλησε για τη συνεργασία της με τον ΑΝΤ1
Τα όσα δήλωσε η παρουσιάστρια
Αντιδράσεις για τις δηλώσεις του για τον Σταύρο Φλώρο και τον ακρωτηριασμό του
Ο νικητής του Survivor 2022 σχολίασε την απόφαση του 22χρονου να διεκδικήσει αποζημίωση, προκαλώντας εύλογες αντιδράσεις
ΠΡΟΣΟΧΗ: SPOILERS – και επίσης μην τη δείτε, τρώγοντας
«Η Λένα Φλυτζάνη είναι μια εξαιρετική συνάδελφος, πιστεύω ότι θα δουλέψει πολύ και θα τα καταφέρει»
Το αντικείμενο που θέτει προς δημοπρασία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.