TV & Media

«Θα σε ενδιέφεραν για απόψε 1.400 ευρώ καθαρά δικά σου;»: Η ανήθικη πρόταση στην Ιωάννα Τούνη

Και η απάντησή της…

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ioanna-touni.jpg
©instagram.com/j.touni

Την ανήθικη πρόταση που δέχθηκε σε μήνυμα στα social media της δημοσιοποίησε σε insta story η Ιωάννα Τούνη, η πρώην παίκτρια του My Style Rocks 1.

Στο μήνυμα που της ήρθε από έναν άγνωστο άνδρα αναφερόταν: «Καλησπέρα. Δεν γνωριζόμαστε. Έτυχε να βρω νούμερο σου. Είμαι ο Γιάννης, είμαι μάνατζερ και μένω Αθήνα. Την άλλη εβδομάδα θα είμαι Θεσσαλονίκη. Θα χαρώ να γνωριστούμε από κοντά και να μιλήσουμε. Θα ήθελα κάποια συνεργασία μαζί σου. Επίσης… Θα σε ενδιέφεραν για απόψε γύρω στα  €1400 καθαρά δικά σου»;

Η νεαρή influencer δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον θυμό της κι απάντησε:: «Άντε και γ@μ$σ@@. Και τα 1400 σε κέρματα στο κ@λ@ σου. Καθαρά δικά σου»!

Στη συνέχεια δημοσίευσε τη συνομιλία σε insta story, γράφοντας: «Κορίτσια μην επιτρέψετε ΠΟΤΕ και σε ΚΑΝΕΝΑ να σας μειώσει με τον οποιονδήποτε τρόπο. Λαμβάνω συχνά-πυκνά τέτοια φτηνά μηνύματα… ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΩΡΑΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΑ ΣΕΞ! Και όποιος έχει σκοπό να μου κάνει αντίστοιχες προτάσεις -να το ξανασκεφτεί- γιατί γίνομαι ιδιαίτερα ευρηματική στις απαντήσεις μου».

touni-post.png

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ