TV & Media

Οι αντίζηλες - Η Cardi B όρμησε με το ψηλοτάκουνο στη Nicki Minaj και έφυγε με… καρούμπαλο (εικόνες, video)

Τα άγρια κορίτσια της ραπ μαλλιοτραβήχτηκαν στο πάρτι του Harper's Bazaar στη Νέα Υόρκη

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Συνοδεία μελών της ασφάλειας απομακρύνθηκε η ράπερ Cardi B από το πάρτι του Harper's Bazaar στι περιθώριο της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης καθώς «συνελήφθη» από τις κάμερες ασφαλείας να εξαπολύει επίθεση με ψηλοτάκουνο σε βάρος της αντίζηλής της, Nicki Minaj.

Η Cardi B μάλιστα έφυγε από το πάρτι με ένα καρούμπαλο στο μέτωπο και το πέδιλο στα χέρια. Το γεμάτο με celebrities πάρτι πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο The Plaza της Νέας Υόρκης.

Λίγα λεπτά πριν από το μαλλιοτράβηγμα των ράπερ η ανταποκρίτρια του Access Online Λιλιάνα Βελάσκες αντιλήφθηκε την ένταση και την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα μεταξύ των Cardi B και Nicki Minaj. «Να σου πω. Σταμάτα να λες ψέματα για μένα», φέρεται να είπε η Cardi Β στην ράπερ.

Άτομα από τον κύκλο της δήλωσαν στο TMZ ότι η ράπερ πλησίασε το τραπέζι στο οποίο βρισκόταν η Minaj δίχως να έχει πρόθεση να ξεκινήσει καβγά, αλλά για να της απευθυνθεί επειδή διαδίδει ψέματα. Οι ίδιοι ανέφεραν ότι φαίνεται πως υπήρχε κάποιο σχέδιο από την ασφάλεια, σε περίπτωση που η Cardi B την πλησίαζε, με αποτέλεσμα να δεχθεί αγκωνιά στο πρόσωπο από έναν από τους σωματοφύλακες και από αυτό «απέκτησε» το καρούμπαλο.

 

 

Αυτό που φαίνεται να εξόργισε την Cardi B φαίνεται πως ήταν κάποιο σχόλιο που ειπώθηκε για το κατά πόσο καλή μητέρα είναι.