TV & Media

Κλονίζεται η καριέρα της Άζια Αρτζέντο από το σκάνδαλο αποπλάνησης – Απολύθηκε από το ιταλικό X Factor

Ήταν μία από τους κριτές του διάσημου talent show

Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η ιταλίδα ηθοποιός Άζια Αρτζέντο, κόρη του διάσημου σκηνοθέτη Ντάριο Αρτζέντο και πρώην σύντροφος του διάσημου σεφ Άντριου Μπουρντέν, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφού πρωτοστάτησε στο κίνημα #MeToo, κατηγορώντας τον παραγωγό του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουάινστιν για βιασμό, βρέθηκε και η ίδια αντιμέτωπη με κατηγορίες για αποπλάνηση ανηλίκου.

Η  ηθοποιός φέρεται να αποπλάνησε έναν ανήλικο ηθοποιό όταν εκείνος ήταν 17 ετών, πληρώνοντας του 380.000 δολάρια για να εξασφαλίσει έπειτα τη σιωπή του. Το ποσόν καταβλήθηκε στον Τζίμι Μπένετ, ηθοποιό και μουσικό του αμερικανικού ροκ, ο οποίος διαβεβαιώνει ότι η Άζια Αρτζέντο διέπραξε σεξουαλική επίθεση εναντίον του σε ξενοδοχείο της Καλιφόρνιας το 2013, σύμφωνα με τους New York Times που επικαλείται έγγραφα που στάλθηκαν στην εφημερίδα από ανώνυμη πηγή

Το σκάνδαλο φυσικά έκανε τον γύρο των ΜΜΕ διεθνώς και η καριέρα της Άζια Αρτζέντο αρχίζει και κλονίζεται.

Το ιταλικό X Factor Italy αποφάσισε να απολύσει την 42χρονη, που ήταν μία από τους κριτές του διάσημου talent show.

Πηγές του Variety επιβεβαίωσαν ότι οι εταιρείες παραγωγής Sky Italia και FremantleMedia Italia αποφάσισαν να διακόψουν τη συνεργασία τους με την Αρτζέντο, η οποία δεν θα εμφανιστεί στο live κομμάτι του σόου, το οποίο θα αρχίσει να προβάλλεται τον Οκτώβριο. 

Το κοινό ωστόσο θα δει την Αρτζέντο στα πρώτα εφτά επεισόδια του X-Factor τα οποία έχουν ήδη γυριστεί και θα προβληθούν τον Σεπτέμβρη. Αυτά τα επεισόδια περιλαμβάνουν τις οντισιόν για τη επιλογή των 12 συμμετεχόντων στο παιχνίδι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ορισμένα ιταλικά ΜΜΕ ισχυρίζονται πως ο πιθανότερος αντικαταστάτης της Αρτζέντο στο live πάνελ της εκπομπής δεν θα είναι άλλος από τον πρώην άνδρα της, τον Ιταλό ποπ σταρ Μόργκαν.