TV & Media

Βενσάν Κασέλ: Έτοιμος για γάμο με την κατά 30 χρόνια νεότερή του Τίνα (εικόνες, video)

Ο Γάλλος πρώην σύζυγος της Μπελούτσι φωτογραφίζεται για πρώτη φορά με το κορίτσι του για το Vanity Fair

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
cassell.jpg
φωτό: Instagram

«Ο γάμος μου με την Τίνα», είναι ο τίτλος στο εξώφυλλο του Vanity Fair, το οποίο φιλοξενεί το ζευγάρι Βενσάν Κασέλ και Τίνα Κουνακί. Είναι η πρώτη φορά που ο Γάλλος πρώην σύζυγος της Μόνικας Μπελούτσι φωτογραφίζεται με την κατά 30 χρόνια νεότερη σύντροφό του και επιβεβαιώνει τις φήμες που τον θέλουν να παντρεύεται με τη Σισιλιάνα καλλονή.

Alla vigilia di un nuovo matrimonio, in esclusiva a Vanity Fair, @vincentcassel racconta l’amore con @tinakunakey, sulla copertina del giornale in edicola da domani. Un amore nato all'improvviso, senza porsi troppe domande sulla differenza di età – lui 51


Το ζευγάρι πόζαρε αγκαλιασμένο για το εξώφυλλο και τις σελίδες του περιοδικού και μίλησαν για τον έρωτά τους, που έχει μεταμορφώσει τη ζωή και των δύο.  Ο Κασέλ αποκάλυψε ότι θα ήθελε να κάνει κι άλλα παιδιά με την αγαπημένη του Τίνα, αφού θεωρεί την οικογένεια το πιο όμορφο πράγμα που υπάρχει.

«Pensavo: sono stato sposato, ho due bambine, ho fatto quello che dovevo fare; da adesso in avanti sarò single. È stato divertente ma dopo un po’ mi sono reso conto che la mia vita era vuota. Non mi aspettavo di incontrare qualcuno, invece è successo. E q

«Τα παιδιά είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή. «Οι κόρες μου με βοήθησαν να καταλάβω ποιος είμαι» είπε, αναφερόμενος στα παιδιά που απέκτησε μέσα από τον γάμο του με την Μπελούτσι. 

no caption needed

reality vs reality lol


«Μετά τον χωρισμό από την Μόνικα δε σκεφτόμουν να βρω νέο έρωτα, αφού είχα ήδη παντρευτεί και κάνει παιδιά. Μετά από λίγο όμως συνειδητοποίησα πως η ζωή μου ήταν κενή. Η Τίνα είναι πολύ πιο νέα από ό,τι θα μπορούσα να φανταστώ αλλά δεν επιλέγεις ποιον άνθρωπο θα ερωτευτείς», είπε μεταξύ άλλων στη συνέντευξή του ο γοητευτικός σταρ.

...mon amour.


Η Τίνα Κουνακί είναι από τα ανερχόμενα ταλέντα του μόντελινγκ. 

?

@ETAM

@ETAM

by mama

FÉMININ. Adjectif et Nom Masculin.

i swear i’m trying to quit

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ