TV & Media

Τομ Χάρντι: Μετακόμισε στην εξοχή γιατί δεν άντεξε μια ενοχλητική και φανατική θαυμάστρια (εικόνες)

Έφυγε από το πολύβουο Λονδίνο με την έγκυο σύζυγό του, Σάρλοτ Ράιλι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
gettyimages-tomlove.jpg
© Joe Maher / Getty Images / Ideal Images

Ο Τομ Χάρντι φέρεται να άφησε πίσω του το αγαπημένο του Λονδίνο και να έχει μετακομίσει στην αγγλική εξοχή μαζί με την έγκυο σύζυγό του, Σάρλοτ Ράιλι.

Δημοσίευμα της εφημερίδας «The Sun» αποκαλύπτει ότι η μετακόμιση οφείλεται στη σχεδόν εμμονική και επαναλαμβανόμενη ενόχληση που δεχόταν στο σπίτι του από μια φανατική θαυμάστριά του.

18231524.jpg
© EPA/NIGEL RODDIS

Πηγή της εφημερίδας δήλωσε: «Ο Τομ ζει μια νέα ζωή στην εξοχή. Γύρισε σελίδα και τον είδα να βγάζει βόλτα τον σκύλο του». Η λατρεία του Βρετανού ηθοποιού για τα σκυλιά είναι γνωστή. «Πιστεύει ότι η εξοχή είναι ο ιδανικός τόπος για να φέρει στον κόσμο το παιδί τους η Σάρλοτ». Ο «σκληρός» Τομ Χάρντι θα γίνει μπαμπάς για τρίτη φορά.

Η είδηση για τη μετακόμιση από το Λονδίνο έρχεται αμέσως μετά την αποκάλυψη-βόμβα του Βρετανού ότι σκοπεύει να εγκαταλείψει την υποκριτική μόλις πατήσει τα 40. «Θα προτιμούσα να πάω να βρω μια γαμ@μ@νη παραλία από το να κάνω τον ηθοποιό», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Esquire.

15734747.jpg
© EPA/WARREN TODA


Ο Τομ Χάρντι και η σύζυγός του Σάρλοτ Ράιλι συμπρωταγωνιστούσαν στην πετυχημένη γκανγκστερική τηλεοπτική σειρά του BBC, Peaky Blinders. Η 36χρονη ηθοποιός και ο 40χρονος Βρετανός παντρεύτηκαν πριν από τέσσερα χρόνια και απέκτησαν μαζί το πρώτο τους παιδί το 2015. Ο Χάρντι έχει ακόμα ένα παιδί από τον προηγούμενο γάμο του.

Right. Taking this dog here for a walk ????♠️???????????

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ