TV & Media

Κιάνου Ριβς - Γουινόνα Ράιντερ: Παντρεμένοι από το 1992 με τον «Δράκουλα» (εικόνες, video)

Το επιβεβαιώνει και ο Φράνσις Φορντ Κόπολα - Ελληνορθόδοξος ο γάμος

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο σκηνοθέτης της τριλογίας του «Νονού», Φράνσις Φορντ Κόπολα, επιβεβαιώνει την υποψία και θεωρία ότι η Γουινόνα Ράιντερ και ο Κιάνου Ριβς είναι παντρεμένοι με παπά και με κουμπάρο από το 1992, όταν ο Αμερικανός γύριζε την ταινία «Δράκουλας».  

Ο σκηνοθέτης δήλωσε στον βρετανικό «Guardian» ότι η σκηνή του γάμου στη κινηματογραφική διασκευή του βιβλίου του Μπραμ Στόκερ έγινε με πραγματικό ιερέα σε ελληνορθόδοξη εκκλησία του Λος Άντζελες και πιστεύει ακράδαντα ότι η τελετή θα μπορούσε να είναι νομικά δεσμευτική. «Υπό μία έννοια όταν το γύρισμα της σκηνής ολοκληρώθηκε συνειδητοποιήσαμε ότι ο Κιάνου και η Γουινόνα είναι πραγματικά παντρεμένοι ως αποτέλεσμα αυτής της σκηνής και τελετής», είπε ο Κόπολα.



Προηγήθηκαν οι υποψίες της Ράιντερ, η οποία σε συνέντευξή της στο «Entertainment Weekly»: «Νομίζω πως είμαστε παντρεμένοι». Από την άλλη ο Κιάνου Ριβς που καθόταν δίπλα της στη συνέντευξη, δεν θυμόταν ακριβώς τι είχε γίνει στη σκηνή. «Δηλαδή είπαμε “ναι”;», τη ρώτησε. «Ναι, δεν θυμάσαι, μάλιστα ήταν του Αγίου Βαλεντίνου!», απάντησε η Ράιντερ.



Αφορμή για το flashback στο μακρινό 1992 είναι η νέα ταινία «Destination Wedding» στην οποία συμπρωταγωνιστούν οι Κιάνου Ριβς και Γουινόνα Ράιντερ.

Μια ρομαντική κομεντί για δύο καλεσμένους σε έναν γάμο, η οποία βγαίνει στις αίθουσες στις αρχές του Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για την τέταρτη συνεργασία των δύο ηθοποιών.