TV & Media

Κουρνίκοβα, Ζιζέλ, Σακίρα και Λονγκόρια: Τα «μωρά» του Μουντιάλ με τις περήφανες μαμάδες τους (εικόνες)

Και οι μπαμπάδες Ενρίκε Ιγκλέσιας και Πικέ οι μεγάλοι χαμένοι της οικογένειας

Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Παράταση, πέναλτι και γκοοοολ! Η Άννα Κουρνίκοβα πανηγυρίζει τη νίκη της χώρας της αγκαλιά με τα δίδυμα που είναι ντυμένα με φορμάκια στα χρώματα της εθνικής Ρωσίας. Στην ενδοοικογενειακή μάχη Ρωσίας Κουρνίκοβα - Ισπανίας Ιγκλέσιας η μαμά βρήκε νικήτρια, πέρασε στη φάση των «8» και το πανηγύρισε στο Instagram.


Το ζευγάρι Κουρνίκοβα  - Ιγκλέσιας απέκτησαν δίδυμα στις 18 Δεκεμβρίου του 2017.

Δεν είναι όμως το μοναδικό ζευγάρι διασήμων που παρακολουθεί και πανηγυρίζει οικογενειακά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018.

Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο ανέβασε αυτή τη φωτογραφία στις 27 Ιουνίου από το γηπέδο της Σπαρτάκ προτρέποντας την αγαπημένη της Σελεσάο σε νίκες. «Vai Brasiiiiil».



Η «φρέσκια» μαμά Εύα Λονγκόρια ανέβασε φωτογραφία στο Instagram στις 23 Ιουνίου με τον μπέμπη της Σαντιάγο στα χρώματα της φανέλας της εθνικής του Μεξικού. «Κοιτάξτε ποιος είναι έτοιμος για το παιχνίδι του Μεξικού», έγραψε η ηθοποιός στο Instagram.



Ζιζέλ Μπούντζεν: Η κόρη της Βραζιλιάνας Ζιζέλ, Βίβιαν Λέικ Μπράντι, παίζει μπαλίτσα με τα χρώματα της εθνικής Βραζιλίας, ενώ η μαμά της φωτογραφίζεται με την ίδια φανέλα και τα αγαπημένα της σκυλιά.



Η Σακίρα έχει κάνει τους γιους της φαν της Κολομβίας παρά το γεγονός ότι ο μπαμπάς αγωνίζεται με την εθνική Ισπανίας. Εξάλλου η Κολομβία ακόμα παίζει στο Μουντιάλ, ενώ η Ισπανία αποκλείστηκε.