TV & Media

Συνελήφθη ξανά η Χέδερ Λοκλίαρ- Έριξε μπουνιά σε αστυνομικό

Μία εβδομάδα μετά την ψυχολογική αξιολόγησή της αφού απειλούσε να αυτοκτονήσει

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η διάσημη ηθοποιός Χέδερ Λοκλίαρ επιτέθηκε σε αστυνομικό και μέλος πληρώματος ασθενοφόρου, με συνέπεια να βρεθεί ξανά με χειροπέδες. Το περιστατικό συνέβη μία εβδομάδα μετά την ψυχολογική αξιολόγησή της Λόκλιαρ, η οποία απειλούσε να αυτοκτονήσει.

Η Λοκλίαρ, σύμφωνα με το TMZ, ήταν υπό την επήρεια ουσιών, έριξε μπουνιά σε αστυνομικό και στη συνέχεια κλώτσησε το μέλος του πληρώματος του ασθενοφόρου, που προσπαθούσε να τη βάλει σε φορείο.

Αρχικά η 56χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και από εκεί στο κρατητήριο, όπου της απαγγέλθηκαν δύο κατηγορίες για πλημμέλημα και η εγγύηση ορίστηκε στα 20.000 δολάρια.

Σημειώνεται ότι μόλις τον Μάρτιος εμβρόντητοι έμειναν οι αστυνομικοί, καθώς σπεύδοντας να αντιμετωπίσουν ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στο Thousand Oaks στην Καλιφόρνια, βρέθηκαν μπροστά στην αγαπημένη σταρ Χέδερ Λοκλίαρ.  

Εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος της Ventura County είπε ότι οι αρχές ανταποκρίθηκαν στην κλήση γύρω στις 10 το βράδυ και ότι η Λοκλίαρ ήταν «μη συνεργάσιμη με τις αρχές και επιπλέον χτύπησε τρεις από τους τέσσερις αστυνομικούς».

«Ξεκινήσαμε μια έρευνα, η οποία αποκάλυπτε ότι η Χέδερ Λοκλίαρ  πράγματι είχε ασκήσει βία πάνω στον σύντροφό της στην κατοικία, λίγο πριν φτάσουμε», είπε o εκπρόσωπος.  Η ηθοποιός μεταφέρθηκε στο τοπικό νοσοκομείο όπου εξετάστηκε πριν μπει στη φυλακή».