TV & Media

Ξανά κουμπάρες Jennifer Aniston και Courtney Cox

Η τηλεοπτική Monica Geller θα παντρευτεί τον κιθαρίστα των Snow Patrol, Johnny McDaid

Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η φιλία της Jennifer Aniston με την πάλαι ποτέ τηλεοπτική της συγκάτοικο, Courtney Cox, καλά κρατεί και το καλοκαίρι μάλιστα αναμένεται να ...αναβαθμιστεί καθώς η ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός θα γίνει κουμπάρα της καλύτερής της φίλης.

Πηγή από το περιβάλλον της Cox δήλωσε στην εφημερίδα Metro ότι τις δύο ηθοποιούς συνδέει μακροχρόνια φιλία και τους τελευταίους μήνες έχουν έρθει ακόμα πιο κοντά καθώς η Jennifer βοηθά και στην οργάνωση του γάμου.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η «Coutney δεν ήθελε να πάει στην εκκλησία χωρίς να έχει τη Jennifer στο πλευρό της. Η φιλία τους είναι πολύ δυνατή».

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη κουμπαριά που συνδέει τις δύο φίλες καθώς η Courtney Cox είχε τον ίδιο ρόλο και στον γάμο της Aniston με τον πρώην σύζυγό της Justin Theroux, το 2015. 

Ο γάμος θα γίνει στην Βόρεια Ιρλανδία, πατρίδα του γαμπρού ενώ το ζευγάρι στη συνέχεια θα ανταλλάξει όρκους για δεύτερη φορά, σε τελετή που θα γίνει δίπλα στη θάλασσα στο Malibu της Καλιφόρνια. Η Courtney Cox γνωρίστηκε με τον μέλλοντα σύζυγό της μέσω του τραγουδιστή Ed Sheeran το 2013 και έξι μήνες μετά αρραβωνιάστηκαν. Στην συνέχεια το ζευγάρι χώρισε καθώς υπήρχαν διαφωνίες για το πού θα ζήσουν αλλά τελικά το 2016 αποφάσισαν να είναι ξανά μαζί.