TV & Media

Στικούδη, η παραμορφωμένη!

Η τρομακτική μεταμόρφωση της πρώην Μις Ελλάς για τις ανάγκες του νέου της βίντεο κλιπ

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κατερίνα Στικούδη - ΒOTOX | Official Music Video

Ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ ότι η εικόνα της καλλονής και πρώην Μις Ελλάς Κατερίνας Στικούδη θα ήταν αποτροπιαστική. Κι όμως! Η τραγουδίστρια για τις ανάγκες του νέου της βίντεο κλιπ BOTOX παραμορφώθηκε, αλλά το καταχάρηκε! Εμείς πάλι, την προτιμάμε όπως την γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε. Φυσική και θεά!

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι η μεταμόρφωσή της ήταν κάτι πάρα πολύ δύσκολο, που ανέλαβαν οι αδελφοί Αλαχούζοι και όπως γράφει ο Γιώργος Αλαχούζος στο Facebook. «ο βαθμός δυσκολίας σε τέτοιου τύπου δουλείες είναι πολύ μεγαλύτερος από οπουδήποτε splatter ή παραμόρφωση σε τέρας κτλ».

Για σένα που δε νιώθεις....Αυτό δεν είναι ψεύτικο...Αυτό το κατακτάς με σωστή διατροφή και γυμναστική...#crossfit #work_hard_play_hard #Botox #new_video_clip Στο κανάλι μου στο YouTube!!!!

Για όσους συνεχίζουν να μην καταλαβαίνουν........#new_video_clip #BOTOX out now Στο κανάλι μου στο YouTube!!! #makeover #Alaxouzoi_brothers

Για αυτούς που συνεχίζουν να μην καταλαβαίνουν..... το βίντεο κλιπ . . #BOTOX.... ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ... ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΒΡΑΔΥ... ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΒΡΑΔΙΆ ... ????

#backstage_video #Botox #new_video_clip #out_now #working_with_the_best_team #Alaxouzoi_brothers ❤

#new_video_clip #BOTOX #out_now

#BOTOX #Newclip #out_now #watch_now #youtube #my_channel by Alaxouzoi brothers ?

#BOTOXARA Μόλις κυκλοφορησε !!! #BOTOX #Newclip # out_now

#BOTOX ... #next_week ...#stay_tuned ...#STKD #newclip #soundtrack #4oAlbum

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ