TV & Media

Η Χαλκίδα έχει ραδιόφωνο!

ΗΟΜΕ 89,1: Γιατί το ραδιόφωνο είναι παρέα!

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 652
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
screen_shot_2018-03-29_at_16.14.04_2.jpg

Παλιότερα ακούγαμε ραδιόφωνο, μας άρεσε ένα τραγούδι και παίρναμε με αγωνία τηλέφωνο να μάθουμε τον τίτλο, ενώ οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί, ώρες πριν φύγουν από το σπίτι τους, διάλεγαν με επιμέλεια τους δίσκους που θα έπαιρναν μαζί τους και θα έπαιζαν στον αέρα. Τώρα λίγο πολύ αυτά αλλάξανε, ευτυχώς όμως υπάρχουν και εξαιρέσεις. Σταθμοί που εξακολουθούν να αγαπούν τη μουσική, να ενημερώνουν για την εξέλιξή της, να την αναζητούν και να μας την παρουσιάζουν.

Αυτό ήταν και η ιδέα στην οποία βασίστηκε η ίδρυση ενός από τα πιο ξεχωριστά ραδιόφωνα της περιφέρειας, του Home Radio 89.1, με έδρα στη Χαλκίδα.

 ΗΟΜΕ 89,1

Ένα ζωντανό ραδιόφωνο, στελεχωμένο από επαγγελματίες παραγωγούς, music selectors και djs, ένα ραδιόφωνο γεμάτο μουσικές και εικόνες που δημιουργεί συναισθήματα, συνοδεύει, συντροφεύει και ψυχαγωγεί.  Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι το ραδιόφωνο είναι παρέα, είναι κατάθεση ψυχής και αυτό πετυχαίνει ο Home σε συνδυασμό με το μεγάλος εύρος της μουσικής του, που  εκτείνεται από electronica και alternative pop/rock, μέχρι soul/funk και μουσικές του κόσμου, γεγονός το οποίο αναδεικνύει τον Home ως ένα από τα πλέον πολυσυλλεκτικά ραδιόφωνα της χώρας.

Στο τιμόνι του Home Radio βρίσκονται η Ειρήνη Λούκα και ο Δημήτρης Αυγέρος, τους οποίους ακούμε καθημερινά στις εκπομπές τους, ενώ η έκπληξη είναι ότι στο πρόγραμμα του σταθμού συμμετέχει φέτος και ο Χρήστος Κιούσης, του Ράδιο Αρβύλα.

Το ραδιόφωνο είναι οικογένεια, μπορεί να μην είναι κοντά σου, αλλά με τρόπο μαγικό μηδενίζει τις αποστάσεις και σου φέρνει στο μυαλό ό,τι εσύ αγαπάς.

Η εμβέλεια του Home εκτείνεται από την Εύβοια μέχρι τη Βοιωτία και τη Βορειανατολική Αττική, ενώ μπορείς να τον ακούσεις διαδικτυακά από το www.home891.gr αλλά και μέσω του application του Home Radio, το οποίο κατεβάζεις δωρεάν από το Αpp Store ή το Google Play Store.

Καλώς ήρθατε στο σπίτι της μουσικής!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ