TV & Media

Η Ερμιόνη του Χάρι Πότερ ερωτεύτηκε σταρ του Glee (εικόνες)

Η ακτιβίστρια Έμα Γουάτσον δείχνει ευτυχισμένη με τον Κορντ Όβερστριτ

Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η επιστήθια φίλη του Χάρι Πότερ, Ερμιόνη, ερωτεύτηκε ή δοκίμασε κάποιο φίλτρο αγάπης και την έπιασε. Η ακτιβίστρια Έμα Γουάτσον με πλατύ χαμόγελο και καθόλου θυμωμένη «συνελήφθη» από τους παπαράτσι να κρατά σφιχτά το χέρι του πρώην σταρ του τηλεοπτικού μιούζικαλ, Glee, Κορντ Όβερστριτ.

Οι φήμες για το ειδύλλιο κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό, αλλά το ζευγάρι φαίνεται έτοιμο πλέον να δημοσιοποιήσει τη σχέση του. Ωστόσο, μία μόλις ημέρα πριν τους «πιάσει» ο φακός των φωτογράφων, πηγή κοντά στην Έμα διέψευδε τη φήμη περί του ρομαντικού ειδυλλίου των Γουάτσον-Όβερστριτ.



Την περασμένη Κυριακή πάντως η 27χρονη σταρ του Χόλιγουντ και 29χρονος ηθοποιός και τραγουδιστής εθεάθησαν να αποχωρούν μαζί από πάρτι του Vanity Fair για τα Όσκαρ. Η πρώτη, δε, φωτογραφία των δύο τραβήχτηκε σε συναυλία πριν από ένα μήνα και αυτή ήταν και η αφορμή για τα σενάρια της σχέσης.



Μη κατονομαζόμενη πηγή είπε στην New York Post: «Είναι τρελό, αλλά ναι, είναι ζευγάρι. Απλά η Έμα θέλει να κρατά την ιδιωτική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας». Μόλις πριν από ένα χρόνο η Γουάτσον χώρισε από τη δίχρονη σχέση με τον επιχειρηματία, Γουίλιαμ 'Μακ' Νάιτ. 

Πάντως στις φωτογραφίες η Ερμιόνη δείχνει και ερωτευμένη και ευτυχισμένη.