- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μεγάλη ανατροπή για το Mega - Πρόταση για να ενταχθεί στα θεματικά κανάλια
Οι εργαζόμενοι επισημαίνουν ότι παρακολουθούν με τεράστιο ενδιαφέρον και ισχυρές επιφυλάξεις
Με το τι μέλλει γενέσθαι αναφορικά με τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA αναμένεται να ασχοληθεί αύριο το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης. Το ΕΣΡ έχει καλέσει σε ακρόαση την ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. καθώς, σύμφωνα με όσα προβλέπει ο νόμος, ο σταθμός εάν δεν δηλώσει πρόθεση να εκπέμψει ως θεματικός, θα πρέπει να διακοπεί η εκπομπή του.
Σύμφωνα με ενημέρωση των εργαζομένων του MEGA, σήμερα Κυριακή 4/03/2018 συνεδρίασε στο δεύτερο όροφο του Mega το Διοικητικό Συμβούλιο της «Τηλέτυπος Α.Ε.».
Μετά τη λήξη της συνεδρίασης του Δ.Σ. ο πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου δήλωσαν ότι δεν συνεδρίασαν σήμερα για να προετοιμάσουν την πτώχευση του καναλιού, κάτι που δεν είναι στις προθέσεις των μετόχων, αλλά για να καταθέσουν αύριο στη συνεδρίαση του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου πρόταση για να ενταχθεί το Mega στην διαδικασία των θεματικών αδειών. Σε ερώτηση εάν μία τέτοια πρόταση είναι πλέον εκτός προθεσμιών, απάντησαν αρνητικά και ότι αναμένουν από το ΕΣΡ να την κάνει αποδεκτή. Στο κατά πόσον η πρόταση θα συμπεριλαμβάνει το σύνολο των εργαζομένων, απάντησαν ότι θα ενημερώσουν μετά την κατάθεσή της, την Τρίτη, από κάποιο μέλος που θα ορίσουν. Δήλωσαν επίσης ότι όλοι οι εργαζόμενοι θα πληρωθούν για το σύνολο των δεδουλευμένων τους και επιφυλάχτηκαν να ερευνήσουν γιατί έγινε επιλεκτική πληρωμή ορισμένων εργαζομένων με μισθούς δύο μηνών. Ενημέρωσαν ότι εκπροσωπούν δύο μετόχους, Βαρδινογιάννη και Μαρινάκη, καθώς ο τρίτος μέτοχος «βρίσκεται μακριά από την υπόθεση Mega» (σ.σ. Σαββίδης). Δήλωσαν ακόμα ότι η σημερινή συνεδρίαση τους ήταν αποτέλεσμα της επιθυμίας των μετόχων. Επίσης ότι δεν έχουν καμία επικοινωνία με τις δανείστριες τράπεζες. Στις επίμονες ερωτήσεις των εργαζομένων για την παντελή έλλειψη φυσικής παρουσίας της διοίκησης επί τόσους μήνες, όταν οι εργαζόμενοι δούλευαν απλήρωτοι, αντιμετωπίζοντας τεράστια προβλήματα επιβίωσης, απάντησαν ότι «σήμερα γίνεται μία νέα αρχή και ότι θα βρίσκονται πλέον κοντά μας».
Οι εργαζόμενοι του Mega επισημαίνουν ότι παρακολουθούν με τεράστιο ενδιαφέρον και ισχυρές επιφυλάξεις (λόγω της μέχρι τώρα στάσης των διοικούντων) τις όποιες κινήσεις του ΔΣ και των μετόχων του Mega και αναμένουν έστω και τώρα ανοιχτή ενημέρωση και ξεκαθάρισμα προθέσεων. «Όλοι οι εργαζόμενοι, τεχνικοί, διοικητικοί και δημοσιογράφοι, δηλώνουμε ότι δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε καμία πλευρά (εργοδότες, τράπεζες, κυβέρνηση, ΕΣΡ) να παίξει παιχνίδι στις πλάτες μας για να τινάξει από πάνω της το ενδεχόμενο ‘'μαύρου'' στο Mega και στις ζωές μας» καταλήγει η ανακοίνωση των εργαζομένων του σταθμού.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Πήρα τηλέφωνο της αδελφή μου και της είπα “επειδή μάλλον θα πεθάνω, να προσέχεις τη μαμά”»
Ο ηθοποιός εξήγησε ότι επέλεξε συνειδητά να μην αποκαλύψει αρχικά τη διάγνωση στους γονείς του
«Η διατροφολόγος μου είπε "είστε 63 αλλά τα όργανά σας δουλεύουν σαν να είστε 78"», τόνισε ο ηθοποιός
Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, η Βάνα Δημητρίου και ο Κούλλης Νικολάου επανέρχονται τη νέα σεζόν με δύο πρότζεκτ
«Άποψη μου είναι ότι εγώ ήμουν σωστή επαγγελματίας»
«Κόσμος μου τηλεφωνεί για να δει αν ζω», λέει η δημοφιλής τραγουδίστρια
Λίγη ιστορία της απόλυτης νεανικής ίντριγκας που άφησε ιστορία στην τηλεόραση και επανέρχεται
Παγκόσμια έρευνα αποκαλύπτει τη δραματική μείωση δημοσιευμάτων παρά την έξαρση των περιστατικών κακοποίησης
Μισή ώρα πριν τα μεσάνυχτα στον Άλφα με τον Σταύρο Θεοδωράκη
«Η Μαρινέλλα ήταν δικός μου άνθρωπος», τόνισε η ηθοποιός
Το νέο καθεστώς δημοσιότητας - Όλες οι αλλαγές
Απόφαση-σταθμός στην Ιταλία για παράνομες χρεώσεις - Αποζημιώσεις έως και 500 ευρώ ανά συνδρομητή
«Είσαι υπέροχος» του είπε συγκινημένη η Μαρία Μπεκατώρου
Πότε κάνει πρεμιέρα το show μεταμορφώσεων
Ο διάσημος Βρετανός παρουσιαστής αποκαλύπτει ποιο πρόσωπο τον συγκλόνισε περισσότερο σε 35 χρόνια καριέρας
Το αρχειακό υλικό, η πολιτική ζωή, η δράση των διωκτικών αρχών και η συνέντευξη του Δημήτρη Κουφοντίνα
Επιστολές της Ένωσης Συντακτών σε πολιτικούς και συνδικάτα - Ζητείται στήριξη για τη συνέχιση
«Η εκπομπή μας ολοκληρώθηκε πρόωρα χωρίς να μπορέσουμε να σας αποχαιρετήσουμε» - Η ανάρτηση της Ναταλί Κάκκαβα
Η συμφωνία συμπεριλαμβάνει την ιστορική εφημερίδα La Repubblica
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.