TV & Media

Οι Spice Girls επανενώνονται για να τραγουδήσουν στον γάμο του Χάρι και της Μέγκαν

Τι δήλωσε η Mel B

Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μπορεί να έχουν ακουστεί πάρα πολλά ονόματα. Από τον Έλτον Τζον και τον Εντ Σίραν, μέχρι την Αντέλ και την Τέιλορ Σουφτ μαζί με τη Ριάνα. Ωστόσο, όπως άφησε να εννοηθεί η Mel B, γνωστή ως «Scary Spice», το iconic group των 90s «Spice Girls» κατά πάσα πιθανότητα θα επανενωθεί για να τραγουδήσει στον πριγκιπικό γάμο του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

Η αποκάλυψη της ξέφυγε στο αμερικάνικο τηλεοπτικό σόου «The Real». Συγκεκριμένα, ρωτήθηκε αν γνωρίζει και άλλους Βρετανούς που έχουν προσκληθεί στον γάμο. «Ναι, θα πάω... Δεν ξέρω αν θα ’πρεπε να το πω αυτό» ήταν η απάντησή της. Την πίεσαν κι άλλο. «Ναι, εμείς οι 5 Spice Girls... Γιατί είμαι τόσο ειλικρινής;» αναφώνησε.

Οι οικοδεσπότες του σόου πέταξαν στον αέρα τις κάρτες που βάζουν δίπλα στην κάμερα για να διαβάζει ο ερωτώμενος κι άρχισαν να τρέχουν μέσα στο στούντιο, φωνάζοντας «Ναι, θα τραγουδήσουν. Ναι!» «Πρέπει να φύγω» είπε η Mel Β, «θα με απολύσουν». Και το κοινό χειροκρότησε.

Σημειώνεται ότι η σχέση του μελλοντικού ζεύγους με τις Spice Girl έχει παρελθόν. Σε ηλικία 13 ετών, ο Χάρι είπε ότι η συνάντηση μαζί τους - το 1997, σε συναυλία για συγκέντρωση πόρων που έδωσε το συγκρότημα στη Νότια Αφρική- ήταν η καλύτερη στιγμή της ζωής του. Λέγεται πως η Μέγκαν, που μεγάλωσε στην Αμερική, είναι fan του συγκροτήματος του οποίου το μότο, τη δεκαετία του 1990, ήταν «Girl Power».

Επίσημη πρόσκληση γάμου έχει σταλεί και στις πέντε.