TV & Media

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Αν η Κέιτ γεννούσε δίδυμα θα έμπαινε σε δοκιμασία η ψυχική μου υγεία»

Το σχόλιο που προκάλεσε συζητήσεις στη Μ. Βρετανία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
prince-william23423.jpg
EPA

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ αστειεύτηκε ότι είναι χαρούμενος που η σύζυγός του δεν κυοφορεί δίδυμα επειδή η «ψυχική υγεία του θα δοκιμαζόταν».

Μιλώντας σε τελετή απονομής βραβείων, το μέλος της βασιλικής οικογένειας της Μ. Βρετανίας, και πατέρας δύο παιδιών, δήλωσε ότι προσπαθεί όσο μπορεί να κοιμάται. Η σύζυγός του, Δούκισσα του Κέιμπριτζ, πρόκειται να γεννήσει το τρίτο παιδί τους τον Απρίλιο.

Ο δεύτερος στη σειρά διάδοχος του βρετανικού θρόνου, πρίγκιπας Ουίλιαμ, Δούκας του Κέιμπριτζ, απένειμε βραβεία σε πρώην άστεγους νέους, στους οποίους παρέχει στέγη και στήριξη η φιλανθρωπική οργάνωση Centrepoint, την οποία υποστήριζε η μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα.

«Κοιμάμαι όσο μπορώ»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «The Telegraph» o πρίγκιπας Ουίλιαμ συναντήθηκε με ανθρώπους που στηρίζουν την οργάνωση και είπε στον Ρέιμοντ Στόνερ, διευθυντή της Anston Properties: «Το τρίτο μας παιδί έρχεται τον Απρίλιο. Κοιμάμαι όσο μπορώ».

Όταν ο κ. Στόνερ τού είπε ότι θα μπορούσε να εξοικονομήσει χρόνο αν η σύζυγός του γεννούσε δίδυμα ο πρίγκιπας Ουίλιαμ απάντησε: «Δίδυμα; Νομίζω ότι η ψυχική μου υγεία θα έμπαινε σε δοκιμασία με δίδυμα».

Σε έναν άλλον τόνισε: «Δύο είναι καλά, δεν ξέρω πώς θα τα βγάλω πέρα με τρία, θα είμαι μόνιμα κουρασμένος».

Επίσης, αστειεύτηκε για τη δική του έλλειψη μαγειρικών ικανοτήτων, λέγοντας: «Εγώ να μαγειρεύω, δεν είναι μία επιλογή που μπορείτε να μου εμπιστευτείτε -ούτε εγώ δεν τα δοκιμάζω».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ