- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Βραβευμένη με Πούλιτζερ δημοσιογράφος: Ο Μάικλ Ντάγκλας με παρενοχλούσε σεξουαλικά επί τρία χρόνια!
«Πίστευε ότι είναι ο βασιλιάς του κόσμου και ότι μπορούσε να με ταπεινώνει χωρίς επιπτώσεις»
Πρώην συνεργάτιδα του ηθοποιού Μάικλ Ντάγκλας τον κατηγορεί ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά προφορικά επανειλημμένα αλλά και ότι αυτοϊκανοποιήθηκε μπροστά της.
«Πίστευε ότι είναι ο βασιλιάς του κόσμου και ότι μπορούσε να με ταπεινώνει χωρίς επιπτώσεις», κατήγγειλε η Σούζαν Μπρόντι σε συνέντευξή της στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC και την εκπομπή Today.
Η Μπρόντι κατηγόρησε τον Ντάγκλας ότι επί τρία χρόνια τη δεκαετία του 1980, στη διάρκεια των οποίων εργαζόταν στην εταιρεία παραγωγής που είχε ο ηθοποιός, είχε συχνά σεξουαλικά φορτισμένες συζητήσεις μαζί της.
Η συγγραφέας περιέγραψε μάλιστα ένα περιστατικό που εκτυλίχτηκε το 1989 στο διαμέρισμα του Ντάγκλας: «Ξάπλωσε στο πάτωμα, έβγαλε τη ζώνη του και έβαλε το χέρι του μέσα στο παντελόνι του. Μπορούσα να δω τι έκανε», εξήγησε η Μπρόντι. «Μετά άρχισε να χαϊδεύεται και τρόμαξα πολύ», πρόσθεσε.
Η ίδια τόνισε ότι εκμυστηρεύθηκε την εμπειρία της σε πολλούς φίλους της, οι οποίοι τη συμβούλευσαν να μην πει τίποτε. «Φοβόντουσαν για εμένα», σχολίασε η βραβευμένη με Πούλιτζερ δημοσιογράφος.
Νωρίτερα αυτό τον μήνα ο 73χρονος Ντάγκλας απέρριψε προκαταβολικά τις καταγγελίες της Μπρόντι σε συνέντευξή του στο περιοδικό Deadline.
Ζήτησε συγγνώμη από την Μπρόντι αν χρησιμοποίησε ανάρμοστες εκφράσεις ενώπιόν της, αλλά πρόσθεσε ότι «αν είχε προσβληθεί, θα μπορούσε να αποχωρήσει από το δωμάτιο».
Παράλληλα ο Ντάγκλας αρνήθηκε ότι αυτοϊκανοποιήθηκε μπροστά της. «Δεν γνωρίζω καν από πού να αρχίσω. Πρόκειται για το απόλυτο ψέμα, μια επινόηση, δεν υπάρχει καμία αλήθεια σε όλο αυτό».
«Είναι εξαιρετικά οδυνηρό» συνέχισε ο βραβευθείς με δύο Όσκαρ ηθοποιός. «Δεν κρύβω κανένα σκελετό στη ντουλάπα και κανείς δεν μπορεί να κάνει αποκαλύψεις (...). Δυσκολεύτηκα να κατανοήσω γιατί, έπειτα από 32 χρόνια, αυτό βλέπει σήμερα το φως της δημοσιότητας».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τριάντα επτά χρόνια μετά την πρώτη προβολή του «Στο Κάμπινγκ»
Η αποχώρηση πραγματοποιείται σε κλίμα αμοιβαίας εκτίμησης και σεβασμού
Ποια πρόσωπα αλλάζουν ανά κανάλι
Βασίλης Μπισμπίκης, Αντώνης Μυριαγκός, Μαριάννα Κιμούλη και Δημήτρης Καπετανάκος - Το βιβλίο του Μένιου Σακελλαρόπουλου
Τη δημοσιογράφο κάλυψε και ο Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του καναλιού, Χρήστος Παναγιωτόπουλος
Ο δημοσιογράφος που θα βρεθεί στο πλευρό τους
Η ανάρτηση του Φοίβου Παπαδάκη για τους νέους παρουσιαστές, Παυλόπουλο και Χιώτη
Ο Άρης Χαλκιάς έκανε γνωστή τη δυσάρεστη είδηση μέσα από τα social media
Το «αντίο» της δημοσιογράφου μετά την παραίτησή της και η αμφίσημη τοποθέτησή της
Το ανατρεπτικό ντοκιμαντέρ για τη νέα γενιά και τη σχέση της με την αγορά εργασίας
Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού
Ο μετεωρολόγος σε νέα τηλεοπτική στέγη
Θα παραμείνει στο κανάλι μέχρι το τέλος της φετινής εκπομπής που παρουσιάζει
Το Εποπτικό Όργανο Δεοντολογίας καταδικάζει τις υπερβολές των ΜΜΕ
Σε νέα τηλεοπτική στέγη οδεύει ο δημοσιογράφος
Όλο το περιεχόμενο του athensvoice.gr, το VOICE RADIO και τα podcasts της ATHENS VOICE σε μία εφαρμογή
Πόσοι τηλεθεατές έμειναν για το show στο ημίχρονο
Οι κοινές ξέγνοιαστες στιγμές και τα χαμόγελα των δύο παικτών μετά το σοκαριστικό ατύχημα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.