TV & Media

Απίστευτη καταγγελία για ξυλοδαρμό μέσα στο θέατρο Χυτήριο – Τι λένε όλες οι πλευρές

Η Σοφία Παυλίδου κατηγορεί τον Μάνο Παπαγιάννη για εξύβριση και ξυλοδαρμό

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
petaei-petaei.jpg

Ένα απίστευτο περιστατικό βιαιότητας φέρεται να έλαβε χώρα στο θέατρο Χυτήριο.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες της ηθοποιού Σοφίας Παυλίδου, η οποία μίλησε το Σαββατοκύριακο στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά»: «Την Πέμπτη το βράδυ γύρω στις 23:20 που τελείωσε η παράστασή μας ανέβηκα στο καμαρίνι μου και ο κύριος Παπαγιάννης που το καμαρίνι του είναι βρίσκεται στον κάτω όροφο με ρώτησε για ποιο λόγο δεν είπα την ατάκα που συνοδεύεται με μια κίνηση γιατί δεν έκανα την κίνηση. Την ξέχασα; Και του απάντησα “δεν μου βγήκε, δεν το έκανα”. Μου λέει “το έκανες επίτηδες επειδή εγώ ξέχασα να σου πω πριν μια ατάκα;”. Λέω “είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι σκέφτομαι με αυτόν τον τρόπο;”. Και πάει στο πλατύσκαλο και τον βλέπω από κάτω, έχω οπτική επαφή με τον κύριο Παπαγιάννη που βρίσκεται στον κάτω όροφο. Μου λέει “θα σε γαμ…ω πάνω στη σκηνή έτσι και μου ξανακόψεις αστείο”. Και λέω “σε παρακαλώ μίλα πιο όμορφα”. Μου λέει “αυτό που σου λέω θα σου γαμ…ω ότι έχεις και δεν έχεις”. Λέω “δεν μπορώ να μιλάω άλλο μαζί σου”. Επέστρεψα στο καμαρίνι μου και έκλεισα την πόρτα. Σε δευτερόλεπτα ο κύριος Παπαγιάννης βρέθηκε να κλοτσάει την πόρτα του καμαρινιού μου και να μπαίνει μέσα, με άρπαξε από το λαιμό, με πέταξε κάτω, εγώ έπεσα πάνω στην καρέκλα γιατί είναι μικρό το καμαρίνι. Ευτυχώς δεν χτύπησα στο νεροχύτη παρά μόνο στη σπονδυλική μου στήλη και πετάγομαι στην καρέκλα. Έβριζε κατά τη διάρκεια και έλεγε “εμένα δεν θα μου κλείσει κανένας πόρτες θα σε γαμ…ω παλιοπ…α, δεν θα μου ξανακόψεις αστείο” και μετά ήρθε ο συνάδελφος ο Σωτήρης Καλυβάτσης τον τράβηξε και τον κατέβασε κάτω. Έχω κάνει ήδη μήνυση και θα ήθελα πολύ να είχε δράσει και το αυτόφωρο, αλλά πέρασε η ώρα και δεν κατάφεραν να τον συλλάβουν…».

Παυλιδου για ξυλοδαρμο

Καραβάτου-Κατσούλης: Άφωνοι με το επεισόδιο Παπαγιάννη-Παυλίδου: «Πέσαμε από τα σύννεφα…»!

Ωστόσο, ο Μάνος Παπαγιάννης έδωσε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 τη δική του εκδοχή. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός φέρεται να πήρε τηλέφωνο στο control για να πει κάποια πράγματα, χωρίς όμως να θέλει να βγει στον αέρα. Ο λόγος είναι πως τα πράγματα έχουν πάρει τη νομική οδό και ο δικηγόρος του δεν του επιτρέπει κάτι τέτοιο.

Η Φαίη Σκορδά ανακοίνωσε on air πως τη ενημέρωσαν οι συνεργάτες της για την επικοινωνία του ηθοποιού, σημειώνοντας: «Μίλησαν με το Μάνο Παπαγιάννη. Δεν μπορεί να μιλήσει γιατί δεν του επιτρέπει ο δικηγόρος του. Ο Παπαγιάννης λέει ότι δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο. Πως δεν έγινε έτσι το περιστατικό και ότι έχει στενοχωρεθεί και με εμένα που έχουμε συνεργαστεί μέσα από τις εκπομπές και υιοθετούμε την άποψη αυτή. Εγώ όμως θέλω να πω ότι για κανένα λόγο ένας άντρας δεν σηκώνει χέρι».

Peoplegreece.com:  Ο Παπαγιάννης διαψεύδει την επίθεση στην Σοφία Παυλίδου

Από την πλευρά του, ένας εκ των μαρτύρων, ο Σωτήρης Καλυβάτσης δήλωσε στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω»: «Εγώ δεν ήμουν μπροστά, τη βρήκα τη Σοφία στο πάτωμα. Ο ίδιος λέει ότι κλώτσησε την πόρτα του καμαρινιού και την έσπρωξε. Η κ. Κόνυ Μεταξά, όμως, που ήταν δίπλα και το είδε όλο, λέει ότι την έπιασε από τον λαιμό και την πέταξε κάτω. Αισθάνθηκε ο κ. Παπαγιάννης ότι του έκανε κάτι επάνω στη σκηνή και έχασε ένα αστείο. Η συγκεκριμένη παράσταση τελείωσε μια χαρά, δεν ξέρω πώς έπαθε μετά αυτή την έξαρση και τόσο πολύ εξερράγη ο κ. Παπαγιάννης. Συμβαίνουν αυτά στα θέατρα, αλλά δεν συμβαίνουν να δέρνουμε τους συναδέλφους μας. Ήταν πραγματικά σοκαριστικό και για μας που το βιώσαμε πόσο μάλλον για την κ. Παυλίδου. Εμένα δεν με ενδιαφέρει κάτι άλλο παρά μόνο πώς ένας άνθρωπος μπορεί να έπραξε κατ' αυτόν τον τρόπο. Κι εγώ έχω ξενερώσει και έχω στεναχωρηθεί ιδιαίτερα με όλο αυτό, τώρα το τι έχει ο καθένας μέσα στο μυαλό του... τι να σας πω». 

Σε ερώτηση αν μετά από αυτό θα ξανασυνεργαστεί με τον Παπαγιάννη είπε: «Είμαστε επαγγελματίες και κάνουμε μια δουλειά, η παράσταση συνεχίζεται, υπάρχει μια προσωρινή αντικατάσταση από την Αγγελική Δαλιάνη που έπαιζε πέρυσι αυτόν τον ρόλο».

«Έχετε πει ότι έχετε ξαναδεί τον Παπαγιάννη να φωνάζει και να σπάει πράγματα στο καμαρίνι του» επεσήμανε ένας εκ των δημοσιογράφων. Ο κ. Καλυβάτσης ξεκαθάρισε: «Όχι να σπάει, έχω ξαναδεί τον Μάνο Παπαγιάννη να φωνάζει στο καμαρίνι του, αλλά αυτά τα πράγματα γίνονται. Να φτάνουμε όμως σε καταστάσεις βίαιης συμπεριφοράς, αυτό δεν είναι κάτι το σύνηθες, είναι το μόνο που με ενοχλεί στην όλη υπόθεση».

Trump: 'I am not a racist'

Την Κυριακή, μετά τη δημοσιότητα που έλαβε το περιστατικό, κάμερα πήγε στο θέατρο και θέλησε να μάθει την εκδοχή του Μάνου Παπαγιάννη ο οποίος εξερχόταν από το Χυτήριο με τη σύζυγό του Αγγελική Δαλιάνη η οποία και αντικατέστησε τη Σοφία Παυλίδου.

Ωστόσο, ο ηθοποιός δεν έκανε κανένα σχόλιο επί του θέματος.

Η αντίδραση του Μάνου Παπαγιάννη μετά την επίθεση στη Σοφία Παυλίδου

Η Κόνυ Μεταξά που ήταν αυτόπτης μάρτυρας στο περιστατικό μιλώντας στην κάμερα του Happy Day επιβεβαιώνει πλήρως τα λεγόμενα της Σοφίας Παυλίδου και δηλώνει σοκαρισμένη από τη συμπεριφορά του Μάνου Παπαγιάννη.

«Εγώ ήμουν μπροστά. Αυτά που είπε η Σοφία και ο Σωτήρης ισχύουν. Ήμουν και εγώ σε σοκ που το έζησα μαζί με τη Σοφία. Δεν είχε προηγηθεί τίποτα. Έχουμε, είχαμε βασικά όλοι πάρα πολύ καλές σχέσεις» είπε χαρακτηριστικά.

Οι δηλώσεις της Κόνι Μεταξά για τη επίθεση Παπαγιάννη σε Παυλίδου

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ