TV & Media

Η απάντηση των Μαρκλ στον Πρίγκιπα: «Κι όμως Χάρι η Μέγκαν έχει μια οικογένεια που ήταν πάντα δίπλα της» (εικόνες, video)

Έξαλλη η αδελφή της μέλλουσας νύφης της βασιλικής οικογένειας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
18837142.jpg
EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Ο πρίγκιπας Χάρι ως παραγωγός ραδιοφώνου στο BBC δήλωσε ότι η Μέγκαν Μαρκλ βρήκε την οικογένεια που δεν είχε ποτέ δίπλα στον οίκο των Ουίνσδορ. Μια δήλωση που φαίνεται να εξόργισε το σόι της Αμερικανίδας μέλλουσας νύφης. Ειδικότερα, στην αντεπίθεση πέρασεη ετεροθαλής αδερφή Σαμάνθα, η οποία εξήγησε ότι πάντα οι αγαπημένοι της τη στήριζαν αλλά εκείνη ήταν «πολύ απασχολημένη» για αυτούς. 

samantha1.jpg


«Στην πραγματικότητα η Μέγκαν Μαρκλ έχει μια μεγάλη οικογένεια που όλοι ήταν πάντα εκεί μαζί της και για εκείνη. Το σπίτι μας ήταν πολύ φυσιολογικό και όταν ο μπαμπάς και η Ντόρια χώρισαν, όλοι προσπαθήσαμε να νιώθει ότι έχει δύο σπίτια. Πόσο πλάκα είχε! Κανένας δεν ήταν αποξενωμένος, εκείνη ήταν πολύ απασχολημένη. Η οικογένεια της Μέγκαν, η δική μας οικογένεια, έχει αδέρφια, θείους, ξαδέρφια και τον απίστευτο πατέρα που θυσιάζεται για όλους. Είχε πάντα αυτή την οικογένεια…. Με το να παντρευτεί απλά την επεκτείνει κατά μία έννοια».

samantha2.jpg

Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα και ο πατέρας της Μαρκλ χώρισαν το 1987. Ο πατέρας της δεν έχει γνωρίσει ακόμα τον αρραβωνιαστικό της πρίγκιπα Χάρι. Η αδερφή της Σαμάνθα αποκάλυψε ότι ο πατέρας τους θα θέλει να τη συνοδεύσει στην εκκλησία και ο ανιψιός της θα μπουκάρει στην τελετή αν δεν καλεστεί. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.