TV & Media

Ράσελ Κρόου: Ζήτησε «συγγνώμη» για τον κατά λάθος σοδομισμό συναδέλφου σε γύρισμα (video)

Ήταν ένα αστειάκι, είπε ο Αυστραλός σταρ που δεν ήθελε να προσβάλλει κανέναν

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
gettyimages-crowe.jpg
Mark Metcalfe/Getty-Ideal Images for AFI

Ο Ράσελ Κρόου ζήτησε συγγνώμη για το αστειάκι που έκανε σχετικά με τον κατά λάθος σοδομισμό μιας συναδέλφου του σε κάποιο γύρισμα. Ο Αυστραλός εξήγησε ότι δεν ήθελε να προβάλλει κανέναν.

Μιλώντας στην τελετή απονομή βραβείων της Αυστραλιανής Ακαδημίας Κινηματογράφου και Τηλεόρασης στο Σίδνεϊ ο Ράσελ Κρόου αναφέρθηκε στην ανάγκη για μεγαλύτερη ευαισθησία στη βιομηχανία του κινηματογράφου. Ως παράδειγμα έφερε μια ερωτική σκηνή στην ταινία Romper Stromper του 1992 και είπε: «Στην ταινία έπρεπε να κάνω πως σοδομίζω την ηθοποιό Ζακλίν Μακένζι. Προσπαθούσα να κρατήσω το προστατευτικό που φορούσα μακριά από το δικό της. Βλέπετε, φορούσε ένα πλαστικό πράγμα που είναι ειδικό για τέτοιες σκηνές, έτσι ώστε να προστατεύσει το σώμα της. Εν τέλει δεν έγινε όπως νομίζαμε, καθώς το δικό μου προστατευτικό έσπασε την ώρα του γυρίσματος. Αλλά στην πρεμιέρα η αγαπημένη της μητέρα, που έχει πια πεθάνει, μας "ξεκαθάρισε" πώς το είδε εκείνη, ήταν σοδομισμός. Σε κάθε περίπτωση, αυτή ήταν μια ιστορία για την ευαισθησία».
Russell Crowe jokes about 'sodomising' female actor – audio

Η δήλωση του ηθοποιού πάντως προκάλεσε αντιδράσεις και χαρακτηρίστηκε προσβλητική από πολλούς.

Να σημειωθεί πάντως πως, μέσω του λογαριασμού της στο facebook και το κίνημα #Μetoo, η ηθοποιός Ζακλίν Μακένζι, είχε δηλώσει πως έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης στον χώρο εργασίας της. Ωστόσο, η ίδια ξεκαθάρισε τα πράγματα, καθώς δεν εννοούσε τον Ράσελ Κρόου και το ατύχημα που είχε γίνει στην ταινία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ