TV & Media

Η Πάμελα Άντερσον για τις γυναίκες-θύματα του Γουαϊνστάιν: Όφειλαν να είναι πιο «ψυλλιασμένες» (video)

«Ξέρεις πού μπλέκεις αν μπαίνεις μόνη σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου»

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
gettyimages-pamela1.jpg
Jeff Spicer/Getty-Ideal Images

Η Πάμελα Άντερσον γίνεται διδακτική και κατηγορεί όλες τις γυναίκες που βγήκαν και κατήγγειλαν τον Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν για σεξουαλική παρενόχληση σχολιάζοντας ότι «θα έπρεπε να γνωρίζουν πού μπλέκουν».

Μιλώντας στη δημοσιογράφο, Μέγκιν Κέλι, η πρωταγωνίστρια του Baywatch ρωτήθηκε εάν ξαφνιάστηκε από τη βροχή καταγγελιών σε βάρος του πρώην μεγαλοπαραγωγού του Χόλιγουντ. Η Πάμελα απάντησε με ένα ξερό «όχι» και πρόσθεσε: ««Πιστεύω πως ήταν κοινή λογική. Ήταν γνωστό σε όλους ότι συγκεκριμένοι άνθρωποι ή συγκεκριμένοι παραγωγοί στο Χόλιγουντ είναι άτομα που πρέπει να αποφύγεις ιδιωτικά. Ξέρεις σε τι μπλέκεις αν πας σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου μόνη σου». 
Pamela Anderson Opens Up About Her Trauma As A Victim Of Childhood Sexual Abuse | Megyn Kelly TODAY

Η δημοσιογράφος έσπευσε να σημειώσει ότι τα περισσότερα ραντεβού τα είχαν κλείσει ατζέντηδες για αυτές τις γυναίκες. Και πάλι η Άντερσον σε επιθετικό ύφος ξεκαθάρισε πως αυτό δεν είναι δικαιολογία. «Τότε πήγαινε μαζί τους (σ.σ. με τον ατζέντη) . Αυτό θα έπρεπε να είχαν κάνει. Πάρε κάποιον μαζί σου. Εγώ πιστεύω πως υπάρχει εύκολος τρόπος να το αντιμετωπίσεις αυτό. Δεν είναι καθόλου καλή η δικαιολογία τους», σχολίασε η διάσημη ηθοποιός.

Η Πάμελα Άντερσον χαρακτήρισε τον Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν έναν άνθρωπο «εκφοβιστικό», ενώ αναφερόμενη στις δικές της εμπειρίες από τον κόσμο του Χόλιγουντ μίλησε για προσφορές χρημάτων, αυτοκινήτων και σπιτιών από άνδρες. «Όταν ήρθα στο Χόλιγουντ, είχα πολλές προτάσεις για πριβέ οντισιόν και πράγματα που δεν έβγαζαν νόημα, δεν είχαν καμία λογική. "Μην πας σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείο μόνη σου. Αν κάποιος ανοίξει την πόρτα φορώντας μπουρνούζι, φύγε". Είναι απλή λογική. Ξέρω πως το Χόλιγουντ είναι πολύ γοητευτικό και ο κόσμος θέλει να γίνει διάσημος και μερικές φορές πιστεύεις πως θα είσαι ασφαλής με έναν ενήλικα σε ένα δωμάτιο. Δεν ξέρω από προέρχεται αυτή η σιγουριά, εγώ πάντως κατάφερα να τα αποφύγω όλα αυτά», πρόσθεσε η Πάμελα Άντερσον. 
 

Η γνωστή ηθοποιός ανακάλεσε επίσης έναν διαπληκτισμό που είχε το 2008 με τον Αμερικανό παραγωγό στα πλατό της ταινίας «Superhero Movie», όταν της είχε βάλει τις φωνές από το τηλέφωνο. «Έπαιζα το Invisible Girl, με έναν αόρατο σκύλο. Ως ακτιβίστρια της PETA, ποτέ δεν δουλεύω με ζώα σε ταινίες, επειδή τους συμπεριφέρονται φρικτά. Είχα πει, "αν πρόκειται να έχω αόρατο σκύλο, θέλω να βεβαιωθώ πως δεν δεν θα υπάρχει καν σκύλος γιατί δεν έχω σκοπό να παίξω σε ταινία που υπάρχουν σκύλοι. Τελεία και παύλα. Μετά με πήρε τηλέφωνο και μου λέει, "Είσαι τυχερή που σε έβαλα να παίξεις στην ταινία, είσαι η Πάμελα Άντερσον και δεν σου αξίζει τίποτα κι αν δεν το κάνεις, δεν θα ξαναδουλέψεις ποτέ σε αυτήν την πόλη". Στη ζωή μου δεν μου είχε μιλήσει ποτέ κανείς έτσι και πιστέψτε με είχα μερικούς πολύ κακούς συντρόφους», ανέφερε η Πάμελα. 

Η συνέντευξη της Άντερσον προκάλεσε πολλές αντιδράσεις. Η 50χρονη θέλησε να απαντήσει σε αυτές τις αντιδράσεις μέσω του λογαριασμού της στο Instagram: «Οι αντιδράσεις είναι καλό πράγμα. Δεν με ενοχλούν. Η άποψή μου δεν είναι προβληματική επειδή δεν συμβαδίζει με την πεπατημένη. Προσπαθώ ως ένα παιδί που έζησε και επέζησε από κακοποιήσεις να πω στις γυναίκες ότι είναι σημαντικό να είναι ενεργητικές και να υπερασπίζονται τους εαυτούς τους». 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ