TV & Media

Μόνικα Μπελούτσι: «Δίκαιη η οργή. Αλλά άλλο η βία κι άλλο το επίμονο φλερτ» (εικόνες, video)

Η 53χρονη Ιταλίδα στο πλευρό του σκηνοθέτη Τορνατόρε που την ανέδειξε και τώρα κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
bellucci
Pascal Le Segretain/Getty-Ideal Images

Πανέμορφη, εντυπωσιακή και απλή η Μόνικα Μπελούτσι τιμήθηκε με το βραβείο «Βίρνα Λίζι» για την καριέρα της σε μια τελετή που πραγματοποιείται κάθε χρόνο από το 2015 στη Ρώμη.

Το βραβείο έδωσε στην Ιταλίδα σταρ ο σκηνοθέτης Τζουζέπε Τορνατόρε, ο οποίος την ανέδειξε το 2000 στο ρολο της «Μαλένα», παραγωγής Miramax του Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν.

Σήμερα ο Ιταλός σκηνοθέτης και ο Αμερικανός παραγωγός του Χόλιγουντ κατηγορούνται για σεξουαλική παρενόχληση. Η Μπελούτσι πήρε ξεκάθαρη θέση υπέρ του σκηνοθέτη της. «Με τον Τορνατόρε γύριζα μία ταινία επί πέντε μήνες. Μαζί του έκανα και τηλεοπτικά σποτ και έπαιξα έναν μικρό ρόλο στην ταινία Baaria. Eίμαστε φίλοι εδώ και είκοσι χρόνια και εξακολουθώ να τον αισθάνομαι φίλο», είπε η 53χρονη ηθοποιός.

«Νιώθω φιλικά και σέβομαι τον Τζουζέπε. Χάρη σε αυτόν άνοιξαν για εμένα χίλιες πόρτες. Υπήρχε μέσα μας μια οργή καταπιεσμένη και πρωτόγονη. Μια οργή που ξέσπασε, και καλώς συνέβη, μετά το σκάνδαλο Γουαϊνστάιν. Τώρα η κατάσταση μοιάζει σαν ηφαίστειο που εκρήγνυται. Η λάβα όμως μπορεί να πάρει οποιαδήποτε κατεύθυνση για αυτό χρειάζεται προσοχή. Ήταν σωστό που ξέσπασε η οργή, αλλά καμιά φορά μπορεί να γίνει με τον λάθος τρόπο. Πρέπει να  διαχωρίζουμε τον βιασμό, τον εκβιασμό, την παρενόχληση από μία επίμονη σεξουαλική πρόταση. Δεν είναι όλες οι καταστάσεις ίδιες. Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στη βία και στο επίμονο φλερτ» δήλωσε η ηθοποιός.

bellucci2.jpg

bellucci3.jpg

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ