- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Γιάννης Μπέζος ξεσπά: «Θα γίνω χειρότερος από ό,τι ήμουν. Θα τους προβοκάρω όλους» (video)
Δείτε το βίντεο στο οποίο ο ηθοποιός εξηγεί σε ποιους «αγράμματους» αναφερόταν
Ο ηθοποιός Γιάννης Μπέζος εξηγεί on camera σε ποιους αναφερόταν όταν είπε πως δεν απαντά σε «αγράμματους».
Υπενθυμίζεται ότι ο εν λόγω χαρακτηρισμός ειπώθηκε ως απάντηση στις αρνητικές κριτικές που έχει δεχθεί η παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί η κόρη του ηθοποιού. Ο Γιάννης Μπέζος εξηγεί λοιπόν: «Δεν απευθύνθηκα στον δημοσιογράφο. Γενικότερα, δεν συνομιλώ με ανθρώπους με τους οποίους δεν έχω να πω κάτι, όχι μόνο από τον Τύπο, αλλά, γενικότερα, με ανθρώπους που δεν εκτιμώ δεν έχω να πω τίποτα. Δεν θα μπω σε συζητήσεις με αδιάφορους και ανύπαρκτους».
Μιλώντας στην Σάσα Σταμάτη και την εφημερίδα «Παραπολιτικά», ο ηθοποιός διευκρίνισε ότι «για να μην παρεξηγηθώ, δεν απευθυνόμουν στον άνθρωπο. Στη δημοσιογραφία γενικά. Δεν μπορώ να απαντώ στον κάθε ανόητο και αγράμματο!».
Σύμφωνα με τον Γιάννη Μπέζο το ενοχλητικό δεν είναι τα σχόλια για την παράσταση της κόρης του, αλλά η εκμετάλλευσή του ονόματός του «για να πουλήσουν πέντε φύλλα τα οποία είναι ελεεινά και τρισάθλια. Δεν παθαίνουν τίποτα ούτε η κόρη μου ούτε εγώ, απλώς πρέπει κάποια στιγμή να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα».
«Γι’ αυτούς που νομίζουν ότι είμαι απότομος και αγενής θα παραμείνω απότομος και αγενής. Για τους υπόλοιπους θα παραμείνω αυτό που είμαι. Εξαρτάται ο καθένας πως αντιλαμβάνεται τα πράγματα. Για να ορίσεις τον αγενή πρέπει να ορίσεις πρώτα τον ευγενή. Ευγενής τέτοιου είδους που θέλουν δεν είμαι. Άρα θα παραμείνω για αυτούς αγενής και είμαι πάρα πολύ υπερήφανος γι’ αυτό. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου, μα καθόλου. Θα γίνω χειρότερος από ό,τι ήμουν!», συμπλήρωσε και κατέληξε: «Θα τους προβοκάρω όλους τους ανόητους και τους αγράμματους και τους ξερόλες, διότι το παιχνίδι θα το ορίζω εγώ στον εαυτό μου και όχι οι άλλοι!».
Ακολουθεί το βίντεο με τις δηλώσεις του γνωστού ηθοποιού:
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα» - Η ανακοίνωση του Ομίλου
Όσα έγραψε ο μετεωρολόγος για το τέλος της συνεργασίας του με το κανάλι
Επιστροφή στα παλιά τηλεοπτικά λημέρια
Πέθανε σε ηλικία 57 ετών ο γνωστός τραγουδιστής
Μια μικρή ιστορική αναδρομή στην καλτ πλευρά της ελληνικής τηλεόρασης που έγινε συλλογική απόλαυση
Πώς φτιάχτηκε μια συνταγή αυθεντικής ελληνικής τηλεοπτικής καλτίλας
Στις νύχτες των αισθήσεων και των παραισθήσεων, υπήρξε μία εκπομπή που δίδαξε αγνό, ελληνικό καλτ χωρίς περιορισμούς και αναχώματα
Ο Τζέρι Σπρίνγκερ έκανε την trash TV παγκόσμιο φαινόμενο και το όνομά του συνώνυμο των οικογενειακών καβγάδων
Όλοι τον θυμούνται ως «Μίστερ Μπούτια», όμως ήταν ένας ταλαιπωρημένος άνθρωπος που βρήκε καταφύγιο στα τηλεοπτικά στούντιο της ελληνικής καλτίλας
Από το «Το Φτυάρι» και το TV Magic στο TikTok
Η παρουσιάστρια εδώ και χρόνια γνωρίζει νέες δόξες μέσα από το YouTube και το Tik Tok και υπάρχει λόγος γι’ αυτό
Υπήρχαν εποχές που μέσα στο λουμπεναριό και την αλητεία η ελληνική τηλεόραση έγραφε ιστορία
Νέα τηλεοπτική στέγη μετά την αποχώρησή της από το OPEN
Τα μυστικά των νέων επεισοδίων - Κάποιοι κάνουν νέα αρχή, κάποιοι αλλάζουν συνήθειες
Έχει ταυτοποιηθεί ένα ακόμη άτομο
Η ανακοίνωση του καναλιού
Η γλυκιά διακοπή σκόρπισε χαμόγελα στον τηλεοπτικό αέρα
Τριάντα επτά χρόνια μετά την πρώτη προβολή του «Στο Κάμπινγκ»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.