TV & Media

Η φάρσα του Τζορτζ Κλούνεϊ με τα δίδυμα μωρά του και ο ρόλος έκπληξη του Ματ Ντέιμον (video)

‘Ένα σκετσάκι που προκάλεσε γέλια και πονηρούς διαλόγους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
378127-780391.jpg

Μια αναπάντεχη φάρσα είχε ετοιμάσει ο Τζορτζ Κλούνεϊ, ως προσκεκλημένος στην εκπομπή Jimmy Kimmel Live όπου μίλησε για την επερχόμενη ταινία του «Suburbicon», αλλά και για την οικογενειακή του ζωή, αλλά και για το αν αλλάζει πάνες στα δίδυμα. Αγαπημένο του θέμα άλλωστε, στο οποίο αναφέρεται πολύ συχνά στις τελευταίες του συνεντεύξεις. 

Εκείνη την ώρα εμφανίστηκε στο πλατό ο Ματ Ντέιμον σπρώχνοντας το καροτσάκι με τα υποτιθέμενα δίδυμα, σε ρόλο νταντάς. 

«Είμαι ο "manny" του. Μια νταντά που είναι άντρας», εξήγησε ο Ματ Ντέιμον, χρησιμοποιώντας ένα λογοπαίγνιο της λέξης «man» (άντρας) και «nanny» (νταντά). «Δεν είσαι άντρας» φώναξε τότε ο παρουσιαστής, με τον ηθοποιό να απαντά: «Δεν μου είπε το ίδιο και η γυναίκα σου». Η συζήτηση συνεχίστηκε στον ίδιο τόνο, με τον Κίμελ να ανταποδίδει τα πυρά σχολιάζοντας: «Οπότε, κρίνοντας από τη σωματική σου διάπλαση, υποθέτω πως τα θηλάζεις κιόλας τα δίδυμα;».

«Όχι, όχι, απλώς ήθελα να τα βάλω για ύπνο, οπότε τα έφερα σε ένα μέρος που δεν θα τα ξυπνήσουν τα γέλια» ανταπάντησε ο Ντέιμον. Το σκετσάκι τελειώνει με τον Ματ Ντέιμον να βγάζει τα υποτιθέμενα μωρά από το καρότσι, να τα πετά στο έδαφος και στη συνέχεια να υψώνει το μεσαίο δάχτυλο στον παρουσιαστή. 

Κατόπιν ο Τζορτζ Κλούνεϊ μίλησε για τις καθημερινές του σηνήθειες λέγοντας: «Άλλαζα πάνε μέχρι χθες. Ήμουν πολύ καλός. Τις αλλάζω, δεν έχω πρόβλημα. Είναι σαν να καθαρίζεις τις ακαθαρσίες του σκύλου σου. Δεν είναι και τίποτα φοβερό. Μετά όμως βάλαμε τα παιδιά στην στερεά τροφή και σταμάτησα. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς βάζουν καρότο και βγαίνει κάτι σοκαριστικό», αστειεύτηκε.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ