TV & Media

Ο νεκρός Πάτρικ Σουέιζι κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση

Η Michele Mahone λέει ότι τη φίλησε χωρίς τη θέλησή της και τόσο βίαια που της προκάλεσε πόνο 

Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η ραδιοφωνική παραγωγός και stand-up comedian σήμερα,  Michele Mahone, κατηγόρησε για σεξουαλική παρενόχληση τον νεκρό πλέον Πάτρικ Σουέιζ.. Ο πρωταγωνιστής του Dirty Dancing, όπως λέει η κοπέλα, που τότε εργαζόταν ως make-up artist , τη φίλησε τόσο άγρια, που κατόπιν πονούσε το στόμα της.

Το περιστατικό συνέβη  στο τέλος μιας συνέντευξης του ηθοποιού και λίγο μετά αφότου είχε μιλήσει με μεγάλη αγάπη για τη σύζυγό του, ενώ ήταν γνωστό στο Χόλιγουντ πόσο στέρεος ήταν αυτός ο γάμος.

Η Michele Mahone περιγράφει ότι στο τέλος της συνέντευξης ρώτησε τον ηθοποιό αν θα ήθελε να του αφαιρέσει το μακιγιάζ. Καθώς λοιπόν εκείνη προσπαθούσε να κάνει τη δουλειά της, εκείνος την άρπαξε απότομα από τη μέση, χωρίς να την αφήνει να φύγει και δίνοντάς της ένα τόσο βίαιο φιλί που της προκάλεσε πόνο.

Η Michele Mahone είπε ότι αιφνιδιάστηκε και σοκαρίστηκε από τη συμπεριφορά του ηθοποιού, αλλά εκείνος, σαν μην συνέβη τίποτα, της είπε ότι «αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να δουλέψουμε μαζί»

Στην συνέχεια η κοπέλα ενημέρωσε την παραγωγό για την ανάρμοστη συμπεριφορά του ηθοποιού, αλλά δεν ενημερώθηκε ποτέ, παρά την επιμονή της, για καμία αντίδραση σε βάρος του.

Ο Πάτρικ Σουέιζι πέθανε από καρκίνο το Σεπτέμβριο του 2009 στα 57 του χρόνια.