TV & Media

Τζούλια Ρόμπερτς: «Ήμουν και κακομαθημένη και εγωίστρια» πριν παντρευτώ (εικόνες)

«Η γυναίκα πίσω από το χαμόγελο» στο εξώφυλλο του βρετανικού Harper's Bazaar

Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Τζούλια Ρόμπερτς είναι μία από τις ελάχιστες σταρ του Χόλιγουντ που παραδέχονται ότι έχουν αλλάξει προς το καλύτερο σε σχέση με το στιλ, τη συμπεριφορά και το ύφος που είχαν στα πρώτα βήματα της καριέρας τους.

Η 49χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός ποζάρει για το εξώφυλλο του βρετανικού Harper's Bazaar στο οποίο διαβάζουμε τον εξής τίτλο: «Τζούλια: Η γυναίκα πίσω από το χαμόγελο».

Τζούλια Ρόμπερτς

Η Ρόμπερτς είπε για τον εαυτό της: «Ήμουν η προτεραιότητά μου, ένα εγωιστικό, κακομαθημένο παλιόπαιδο που πήγαινε από εδώ κι από εκεί γυρίζοντας ταινίες».

Η βραβευμένη με Όσκαρ σταρ υποστηρίζει ότι άλλαξε προς το καλύτερο και το θετικότερο όταν γνώρισε τον μετέπειτα σύζυγό της και κινηματογραφιστή, Ντάνι Μόντερ, αλλά και όταν έγινε μητέρα.  

«Στον Ντάνι βρήκα τον άνθρωπό μου», λέει η Τζούλια Ρόμπερτς μιλώντας στη βρετανική έκδοση του δημοφιλούς περιοδικού μόδας. «Όταν σκέφτομαι τι είναι αυτό που ορίζει και καθορίζει τη ζωή είναι αυτός. Χάρη στο Ντάνι η ζωή μου έχει νόημα».  

Τζούλια Ρόμπερτς

Η Ρόμπερτς και ο Μόντερ είναι παντρεμένοι 15 χρόνια και έχουν συνεργαστεί σε αρκετές ταινίες, όπως ο «Μεξικανός», The Normal Heart και Secret in Their Eyes.