TV & Media

10 πληροφορίες και εικόνες για τη Meghan Markle

Την ποια; Την Καλιφορνέζα που έκλεψε την καρδιά του Πρίγκιπα Χάρι

Χαρά Βαμβακούλα
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η πρώτη βασιλική ανακοίνωση βγήκε τον Νοέμβριο του 2016 κι έκανε λόγο για «κύμα κακοποίησης και ενόχλησης» εναντίον της «συντρόφου» του Χάρι. Το πιάσατε το υπονοούμενο, πρώτη επίσημη παραδοχή πως ο Χάρι είχε σύντροφο. Τον Σεπτέμβριο του 2017 τη σκυτάλη πήρε η ίδια η «σύντροφος», η οποία σε συνέντευξή της στο Vanity Fair εξομολογήθηκε δημόσια τον έρωτά της για τον Πρίγκιπα. Και προφανώς δεν ενεργούσε αυθόρμητα… Λίγες μέρες αργότερα το ζεύγος έκανε πανηγυρική επίσημη εμφάνιση στο Τορόντο. Όλα είχαν δρομολογηθεί, οδεύουμε ντουγρού για γάμο. Κι αν η ζωή του Χάρι είναι γνωστή τοις πάσι, η πορεία της μέλλουσας συζύγου του δεν είναι και τόσο «ανοιχτό βιβλίο». Αυτή είναι μια λίστα με τους σταθμούς του βίου και της καριέρας της μελλοντικής πριγκιπέσσας. 

1. Δεν είναι γραμμένη ως Μέγκαν στο ληξιαρχείο του Λος Άντζελες, όπου και γεννήθηκε. Το Μέγκαν είναι το μεσαίο της όνομα. Το πλήρες είναι Ρέιτσελ Μέγκαν Μαρκλ. 

 

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle) on Oct 21, 2016 at 5:58pm PDT

2. Στις φλέβες της κυλούν πολλά αίματα. Η μητέρα της είναι Αφροαμερικανή και ο πατέρας της Ολλανδο-Ιρλανδός. Η μητέρα της είναι ψυχοθεραπεύτρια και δασκάλα γιόγκα και ο μπαμπάς της φωτιστής σε τηλεοπτικές σειρές. Μάλιστα έχει κερδίσει Emmy για τη δουλειά του στο «Παντρεμένοι με παιδιά».

 

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle) on Oct 21, 2016 at 12:49pm PDT

3. Φοίτησε σε σχολείο θηλέων,  στις «Καλόγριες», που έλεγαν παλιά.

 

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle) on Oct 19, 2016 at 10:50am PDT

4. Έχει πτυχίο στην Επικοινωνία και το Θέατρο από το Πανεπιστήμιο Northwestern. Κατά τα φοιτητικά της χρόνια ήταν μέλος της αδελφότητας ΚΚΓ. Έκανε πρακτική στην αμερικανική πρεσβεία του Μπουένος Άιρος. 

 

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle) on Sep 2, 2016 at 4:50am PDT

5. Πριν γίνει ηθοποιός και περάσει στο σύμπαν του σελεμπριτισμού, δούλευε ως μοντέλο αλλά και επαγγελματίας καλλιγράφος. Συγκεκριμένα, έγραφε προσκλητήρια γάμων και events και παράλληλα έπαιρνε μέρος σε οντισιόν. Θεωρεί πως το χειρόγραφο είναι μια χαμένη μορφή τέχνης.

 

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle) on Sep 29, 2016 at 4:59am PDT

6. Πρωτοεμφανίστηκε στην αμερικανική TV στο παιχνίδι Deal. Δεν φαίνεται να έχει καλές αναμνήσεις από την εμπειρία. Έχει πει: «Στεκόμουν όρθια ατελείωτες ώρες πάνω στα άβολα ψηλά τακούνια μου περιμένοντας κάποιος να διαλέξει το νούμερό μου, ώστε να μπορέσω να καθίσω».

 

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle) on Oct 25, 2016 at 3:11pm PDT

7. Έχει να παρουσιάσει πλούσιο φιλανθρωπικό έργο. 

 

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle) on Oct 24, 2016 at 4:45am PDT

8. Το 2011 παντρεύτηκε με τον ηθοποιό Τρέβορ Ένγκελσον, μετά από 7 χρόνια σχέσης. Χώρισαν τον Αύγουστο του 2013.

 

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle) on Oct 6, 2016 at 5:49pm PDT

9. Έχει λανσάρει δική της σειρά ρούχων, ας την ονομάσουμε «στολή εργασίας»

 

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle) on Oct 23, 2016 at 3:44pm PDT

10. Λατρεύει το φαγητό, είναι foodie (όπως και η ηρωίδα της στο Suits) και είναι καλή μαγείρισσα, αν πιστέψουμε τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο instagram της. 

 

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle) on Nov 23, 2016 at 8:17am PST