- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Η Σαρλίζ Θερόν δέχεται κριτική γιατί αφήνει το γιο της να ντύνεται με γυναίκεια ρούχα
«Γιατί να υιοθετήσεις αυτό το μαυράκι και μετά να το εξευτελίζεις;»
Η Σαρλίζ Θερόν έχει υιοθετήσει τον Τζάκσον από τη Νότια Αφρική και την Αυγούστα από τις ΗΠΑ. Την κριτικάρουν επειδή αφήνει τον εξάχρονο, σήμερα, γιο της να ντύνεται σαν κορίτσι. Άδικα, λεν πολλοί γονείς.
Το περασμένο καλοκαίρι, το Inetrnet εξερράγη όταν εμφανίστηκαν φωτογραφίες του Τζάκσον ντυμένου ως Έλσα από το «Frozen» της Ντίνσνεϊ. Ακολούθησαν άλλες φωτογραφίες του Τζάκσον με φουστίτσες, με τούτου, με ροζ UGG μποτάκια, με τα μαλλάκια του μακριές κοτσίδες. Τον προηγούμενο μήνα, η οικογένεια ήταν στο Μεξικό, ο Τζάκσον φορούσε κολιέ με ροζ χάντρες.
Το τρολάρισμα πήγε κι ήλθε: «Τι είδους γονιός κάνει αυτά στο παιδί του; Γιατί να υιοθετήσεις αυτό το μαυράκι και μετά να το εξευτελίζεις;»
Παρ' όλα αυτά, πολλοί γονείς παίνεσαν την Θερόν που αφήνει τον γιο της να εκφραστεί. Η μητέρα ενός συμμαθητή του Τζάκσον στο τάεκ-βο-ντο είπε ότι η ηθοποιός συχνά ερχόταν για να βοηθήσει το τότε τρίχρονο αγοράκι να συγκεντρωθεί: «Είναι ένα πολύ γλυκό αγόρι, αλλά σίγουρα ταραξίας. Δεν καθόταν ήσυχος, κι ήταν αυστηρή μαζί του, λέγοντάς του να μη μιλά και να προσέχει. Τώρα, του επιτρέπει να φοράει αυτά που θέλει να φοράει.»
Ο Τζάκσον σταμάτησε το τάεκ βο ντο τουλάχιστον ένα χρόνο πριν αρχίσει να φορά κοριτσίστικα ρούχα, σημειώνει η «Page Six».
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η εταιρεία που είχε αποτιμηθεί σχεδόν 1 δισ. δολάρια
Ο πρώην παίκτης του Survivor μοιράστηκε βίντεο από την προσπάθειά του να παίξει ποδόσφαιρο με προσθετικό πόδι
Ο δημοσιογράφος ρωτήθηκε για τη δυσλαλία και εξομολογήθηκε ότι την κληροδότησε και στα παιδιά του
«Δεν δέχομαι να κρίνεται από τον 1ο μήνα. Για όνομα του Θεού»
Ποιοι αγώνες θα μεταδοθούν δωρεάν
Οι δύο δημοσιογράφοι είχαν προσφύγει στη Δικαιοσύνη για την εκπομπή «Όπου υπάρχει Ελλάδα»
Η λαμπερή είσοδος στο πλατό
Όσα δήλωσε για τα παιδικά του χρόνια
Ο τηλεοπτικός σταθμός αποχαιρετά τον Αντώνη Κανάκη
Παρότι έγιναν συζητήσεις για την επιστροφή της τηλεοπτικής σειράς
Η ανακοίνωση Κανάκη και οι αντιδράσεις
Έρχεται η πρώτη, διπλή αποχώρηση
Ο παρουσιαστής του Πρωινού σε ακόμα μία διένεξη με τη νέα συνεργάτιδά του στο πάνελ
Αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικής Διευθύντριας του ραδιοφωνικού σταθμού
To κοινό μήνυμα αγάπης
H βραδιά αφιέρωμα στον τραγουδιστή
Ο γνωστός χορογράφος μίλησε για τη μακρόχρονη συνεργασία τους και τη δυσκολία να διαχειριστεί την απώλεια του τραγουδιστή
Όσα αποκάλυψε για το ειδικό αφιέρωμα του ΣΚΑΪ
Στη σκηνή ανεβαίνουν οι Πάνος Μουζουράκης, Χρήστος Μάστορας και Έλενα Παπαρίζου
Η στιχομυθία της δημοσιογράφου με τον παρουσιαστή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.