TV & Media

Τζένιφερ Λόρενς: H «συλλεκτική» American Beauty της Vogue φοβάται τα «μάτια» του κόσμου (εικόνες)

Νιώθει ευάλωτη, έγινε καχύποπτη μετά τη διαρροή των γυμνών φωτογραφιών της στο διαδίκτυο

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Με φόντο το Άγαλμα της Ελευθερίας η Τζένιφερ Λόρενς παραδίδεται στα έμπειρα χέρια τεσσάρων μεγάλων φωτογράφων και γίνεται για άλλη μια φορά εξώφυλλο στην αμερικανική έκδοση της Vogue. Το τεύχος του Σεπτεμβρίου είναι «συλλεκτικό» καθώς το περιοδικό γιορτάζει την 125η επέτειό του. Οι φωτογράφοι που ανέλαβαν τα τέσσερα εξώφυλλά της Λόρενς είναι οι Μπρους Βέμπερ, Άνι Λίμποβιτς, Inez και Vinoodh και ο καλλιτέχνης Τζον Κάριν.

Με φόντο το Άγαλμα της Ελευθερίας η πιο ακριβοπληρωμένη σταρ του Χόλιγουντ, το μεγάλο ταλέντο της νέας γενιάς Αμερικανών ηθοποιών μιλά για τον έρωτα, τα ατομικά δικαιώματα και κυρίως το δικαίωμα να νιώθει ελεύθερη να είναι ο εαυτός της. Κάτι που η Τζένιφερ Λόρενς θεωρεί ότι έχασε μετά τη σκανδαλώδη διαρροή γυμνών φωτογραφιών της στο διαδίκτυο. Από τότε η Αμερικανίδα σταρ αισθάνεται καχύποπτη, ευάλωτη και εύκολη λεία.

ANNIE LEIBOVITZ

«Πιστεύω ότι ο κόσμος αντιμετώπισε τη διαρροή των φωτογραφιών ως ένα σεξουαλικό έγκλημα γιατί τέτοιο ήταν. Το συναίσθημα της παραβίασης της ιδιωτικότητάς μου δεν το έχω ξεπεράσει», λέει στη συνέντευξη που παραχώρησε στο αμερικανικό περιοδικό. «Το να σου παραβιάζουν την ιδιωτική ζωή συνέχεια δεν είναι πρόβλημα αν είσαι τέλειος. Αλλά εάν είσαι ανθρώπινος είναι απλά τρομακτικό. Είναι δύσκολο να έχεις την αίσθηση ότι συνέχεια σε κρίνουν, ότι συνέχεια τα μάτια κάποιων είναι στραμμένα πάνω σου», πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται ότι η Λόρενς δεν ήταν το μοναδικό θύμα των χάκερ των γυμνών φωτογραφιών. Ανάμεσα στις διασημότητες που επλήγησαν ήταν το μοντέλο Κάρα Ντελεβίν, η Κέιτ Άπτον, η ηθοποιός Κρίστεν Ντανστ, η Άμπερ Χερντ, η τραγουδίστρια Ριάνα και άλλες.

INEZ AND VINOODH,

Τη συνέντευξη από τη διάσημη ηθοποιό πήρε ο δημοσιογράφος της Wall Street Journal, Τζέισον Γκέι. Η κουβέντα ξεκίνησε με την νέα ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί η Λόρενς με τίτλο «Mother» και σκηνοθετεί ο σύντροφός της Ντάρεν Αρονόφσκι. «Όταν είδα την ταινία θυμήθηκα ξανά πόσο ιδιοφυής είναι. Εδώ και μήνες ζω με τον άνθρωπο, συναναστρέφομαι τον άντρα. Τώρα είδα την ταινία και έπαθα δέος με τον σκηνοθέτη...», είπε.

ROB MCKEEVER

BRUCE WEBER

Πρόσθεσε ότι δεν είναι ο σκοτεινός τύπος που όλοι πιστεύουν και ότι η ίδια αρχικά τον είδε ως έναν κλασικό απόφοιτο του Χάρβαρντ. «Συνήθως δεν μου αρέσουν οι άντρες που έχουν τελειώσει το Χάρβαρντ - είναι μία ιδιαίτερη κατηγορία, δεν κρατιούνται ούτε λεπτό για να σου θυμίσουν ότι "έχουν τελειώσει το Χάρβαρντ". Ο Ντάρεν δεν έχει καμία σχέση μ' αυτούς...».