- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η Κάρα Ντελεβίν αποκάλυψε γιατί ξύρισε τα μαλλιά της
«Όταν το έκανα ήταν πραγματικά απελευθερωτικό»
Η Κάρα Ντελεβίν αποκάλυψε ότι η ταινία, στην οποία συμμετείχε ήταν καταλυτικός ρόλος στην απόφαση να ξυρίσει τα μαλλιά της, αλλά δεν ήταν ο μοναδικός λόγος.
Η Ντελεβίν εμφανίστηκε πρώτη φορά με πλατινέ πολύ κοντό μαλλί τον Απρίλιο όταν έπαιρνε μέρος στα γυρίσματα της ταινίας «Life a Year», στην οποία υποδύεται μια νεαρή γυναίκα που πάσχει από καρκίνο και έχει μόνον έναν χρόνο ζωής.
Η Κάρα Ντελεβίν δήλωσε ότι ήθελε επίσης να αξιοποιήσει τη νέα εμφάνισή της ως έναν τρόπο αμφισβήτησης των παραδοσιακών προτύπων ομορφιάς.
«Όταν το έκανα ήταν πραγματικά απελευθερωτικό» δήλωσε. «Αισθάνθηκα ένα είδος δύναμης ότι δεν χρειάζονται μαλλιά για να είσαι όμορφος κι αυτό ήταν το μήνυμα που πραγματικά ήθελα να διαδώσω».

Alberto E. Rodriguez/Getty Images
Είπε ακόμη ότι εκτός από τα μαλλιά άλλαξε τον τρόπο που ντύνεται και τον τρόπο που προσεγγίζει το στυλ.
«Υπάρχουν πολλά διαφορετικά πράγματα που μπορώ να φορέσω» είπε. «Προτιμώ περισσότερο να φορώ φορέματα, επειδή μπορώ να δω τη θηλυκότητά μου με διαφορετικό τρόπο. Το γεγονός ότι δεν ξοδεύω χρήματα για τα μαλλιά είναι το αγαπημένο μου κομμάτι», σύμφωνα με το Harper's Bazaar.
«Εκείνο που θέλω, είτε συμμετέχω σε ταινίες, είτε εργάζομαι με φιλανθρωπικές οργανώσεις, είτε συμμετέχω στη δημιουργία σειρών ντοκιμαντέρ προσπαθώ να διαδώσω θετικά μηνύματα», είπε τονίζοντας ότι εστιάζει στην ενδυνάμωση των νέων γυναικών μέσω του έργου της.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανακοίνωση του καναλιού
Η γλυκιά διακοπή σκόρπισε χαμόγελα στον τηλεοπτικό αέρα
Τριάντα επτά χρόνια μετά την πρώτη προβολή του «Στο Κάμπινγκ»
Η αποχώρηση πραγματοποιείται σε κλίμα αμοιβαίας εκτίμησης και σεβασμού
Ποια πρόσωπα αλλάζουν ανά κανάλι
Βασίλης Μπισμπίκης, Αντώνης Μυριαγκός, Μαριάννα Κιμούλη και Δημήτρης Καπετανάκος - Το βιβλίο του Μένιου Σακελλαρόπουλου
Τη δημοσιογράφο κάλυψε και ο Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του καναλιού, Χρήστος Παναγιωτόπουλος
Ο δημοσιογράφος που θα βρεθεί στο πλευρό τους
Η ανάρτηση του Φοίβου Παπαδάκη για τους νέους παρουσιαστές, Παυλόπουλο και Χιώτη
Ο Άρης Χαλκιάς έκανε γνωστή τη δυσάρεστη είδηση μέσα από τα social media
Το «αντίο» της δημοσιογράφου μετά την παραίτησή της και η αμφίσημη τοποθέτησή της
Το ανατρεπτικό ντοκιμαντέρ για τη νέα γενιά και τη σχέση της με την αγορά εργασίας
Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού
Ο μετεωρολόγος σε νέα τηλεοπτική στέγη
Θα παραμείνει στο κανάλι μέχρι το τέλος της φετινής εκπομπής που παρουσιάζει
Το Εποπτικό Όργανο Δεοντολογίας καταδικάζει τις υπερβολές των ΜΜΕ
Σε νέα τηλεοπτική στέγη οδεύει ο δημοσιογράφος
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.