TV & Media

Η Άμπερ Ρόουζ φωτογραφίζεται ολόγυμνη για να προωθήσει το δικό της Slut Walk στο Λος Άντζελες

Αν και το Instagram την έριξε, η φωτογραφία έγινε viral 

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
358395-742319.jpg

Η Amber Rose διοργανώνει το δικό της Slut Walk στο Λος Άντζελες και φέτος αποφάσισε να το προωθήσει με έναν άκρως προκλητικό τρόπο. Η 33χρονη δημοσίευσε μια φωτογραφία της που την δείχνει ξαπλωμένη σε μια σκάλα και γυμνή από τη μέση από και κάτω. Αν και η φωτογραφία έγινε viral, το  Instagram την εξαφάνισε.

Το Slut Walk είναιε ένα γυναικείο κίνημα που ξεκίνησε το 2011 στον Καναδά και υποστηρίζει πως οι γυναίκες μπορούν να φορούν ό,τι θέλουν χωρίς να νιώθουν πως είναι προκλητικές και να φοβούνται πως θα αποτελέσουν στόχο βιαστών ή να δέχονται ρατσιστικά σχόλια από τους άντρες.  Στο Slut Walk στο Λος Άντζελες  η Amber Rose έβαλε πρώτη φορά δημόσια τα κλάματα κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στη σκηνή.  Η πληθωρική τηλεπερσόνα και μοντέλο δάκρυσε όταν μίλησε για τα σχόλια που έχει δεχθεί  από πρώην συντρόφους της για το προκλητικό της ντύσιμο.  

 

«Αποφάσισα να μιλήσω στο Slut Walk για όλες τις γυναίκες που έχουν γίνει αποδέκτες αρνητικών σχολίων για την εμφάνισή τους. Αν και κλαίω, θέλω να είμαι δυνατή και να κοιτάω ψηλά για όλες εσάς». Μάλιστα, επί σκηνής συγχώρεσε και τους πρώην συντρόφους της, ανάμεσα τους και τον Kanye West, λέγοντας «αφήνω όλα τα αρνητικά μου συναισθήματα για τα λόγια που μου έχουν πει, να φύγουν».  

Κατά τη διάρκεια της ημέρας των Slut Walks διοργανώνονται εκδηλώσεις σε δεκάδες πόλεις με τη συμμετοχή χιλιάδων γυναικών. Πολλές από τις συμμετέχουσες ντύνονται προκλητικά ή εμφανίζονται φορώντας μόνο τα εσώρουχά τους, μη αποδεχόμενες το επιχείρημα ότι  οι γυναίκες προκαλούν τους βιαστές με το ντύσιμό τους.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ